Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

MOBILIZARE. Adolescent, în vârstă de 15 ani, dispărut de acasă!

Tudor Niream, în vârstă de 15 ani, a dispărut de acasă în seara zilei de 23 noiembrie, de la domiciliul bunicilor din Recea Mare, județul Sălaj. 

Le-a spus bunicilor că pleacă la plimbare, iar acesta nu are la el niciun act de identitate sau telefonul mobil.

Familia, cunoscuții, dar și simpli voluntari, continuă să îl caute. Într-un mesaj postat pe Facebook, un apropiat al familiei mulțumește tuturor pentru ajutor și îndeamnă lumea să rămână vigilentă.

”Astăzi 29 Noiembrie s-a efectuat încă o căutare , executată de voluntari, cu scopul reducerii probabilității unui suicid sau rătăcire în zona învecinată. Nu am avut amploarea primei căutări iar eforturile nu au descoperit nici o urmă de el. Cu toate acestea noi nu ne pierdem speranța. Familia dorește să mulțumească tuturor participanților și îndeamnă lumea să rămână vigilentă în continuare în cazul în care cineva îl ajută sau îl ține împotriva voinței sale.
#HaiAcasăTudor”.

Era imbrăcat cu geaca bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta converse, de culoare bej. Semnalmente: înălţime 1,70m; păr şaten, spre blond; ochi căprui; constiţutie atletică, fără semne particulare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.