Ultima actualizare: azi, 13:33

Locale

Negreșteanul care a omorât trei oameni a încercat să ,,dispară”. A stat ascuns sub un pod

Bărbatul din Negrești responsabil de accidentul soldat cu trei morți ce a avut loc lângă localitatea Ovidiu (Constanța) a fugit de la locul tragediei și s-ar fi ascuns sub un pod, informează știrileprotv.ro. 

Negreșteanul a pătruns pe contrasens pe o vreme ploioasă şi a intrat frontal în autoturimul condus de o femeie de 31 de ani. Imediat după accident, bărbatul a fugit, însă a fost prins la câteva sute de metri de către poliţiştii de la circulaţie. Acesta era ascuns chiar sub podul pe care a avut loc nenorocirea. Omul a refuzat însă să fie testat cu etilotestul şi să i se recolteze probe biologice, mai informează știrileprotv.ro. Bărbatul a fost dus la audieri.

Negreșteanul lucrează la o firmă care execută lucrări pe autostradă.

Potrivit presei locale, bărbatul de 33 de ani, a condus băut mașina  dinspre Kogălniceanu spre Ovidiu, iar la un moment dat a pierdut controlul autoturismului marca Mercedes, a intrat pe contrasens şi a izbit violent un auto marca Hyundai. Două femei, de 31 de ani şi 61 de ani, aflate în Hyundai au murit, pe loc, iar o fetiţă a fost declarată decedată după zeci de minute de resuscitare. Un bărbat de 44 de ani a fost transportat la spital cu fractură.

 

 

Un comentariu

  1. Dlm Răspunde

    Condolenta Familiei 🙁
    pacat ca o famie intreaga a murit pt ca exista oameni ( specie) sau ( rasa umana ) ca eroul nostru care pe langa ceea ce a facut mai a vrut sa si dispara 🙁 macar de ar fii barbat sau macar om nu un Las ( fraier)
    pacat ca nevinovatii mor din cauza altora
    Urat zis din partea mea dar aceasta specie nuerita prea mult in viata asta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.