Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Șofer, căutat pe Facebook. A lovit un biciclist și a fugit de la fața locului

Un șofer este căutat pe Facebook după ce a lovit cu mașina un biciclist și a fugit de la fața locului. Incidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 6.00, pe Bulevardul Independenței din Micro 17.

Biciclistul circula pe partea carosabilă, moment în care a fost acroșat de o mașină. Șoferul mașinii a fugit de la fața locului, iar victima, zbuciumată de la lovitură, nu a reușit să vadă numărul de înmatriculare al mașinii.

Acum, familia victimei, îl caută pe șofer pe Facebook.

”A văzut cumva cineva un accident în dimineata asta, 26.11.2018, in jurul orei 6:00 pe Bulevardul Independentei din Micro 17? O bicicletă a fost lovită de o masina și șoferul a plecat”, este mesajul postat de un apropiat al biciclistului.

4 comentarii

  1. Pop Ioan Răspunde

    Sa se bucure biciclistul ca a scapat asa de usor.Poate soferul nici nu a sesizat ce s-a intimplat.Bicicleta este echipata conform normelor in vigoare cu far,lampa stop,catadioptrii etc,etc….Poate nici vesta reflectorizanta nu avea.La aceea ora este inca intuneric.

    • Serpen Tina Răspunde

      …mai ales ca la ora sase ploua cu galeata !! Cine naiba se plimba pe astfel de vreme cu tzoagla ????

  2. sebi Răspunde

    da , am văzut , la volan era unul cu mustață căcănie și ciorapi flaușati , unul care a furat la greu din banii copiilor , cred că-l cheamă dragnea liviu nicolae, trebuie săltat rapid !

    • Biroul evenimente rut. Răspunde

      D-le Sebi,intrucat v-ati declarat martor la incident ,maine dimineata la ora 9,00 va asteptam la biroul circ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.