Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

ATENȚIE! O veche țeapă revine la Satu Mare. Mii de lei pe nimic

O firmă care ,,are grijă de sănătatea oamenilor” a poposit zilele acestea la Satu Mare pentru a face analize gratuite sătmărenilor, în special pensionarilor. În spatele acestei acțiuni se ascunde însă o mare țeapă.

După ce oamenilor li se fac analizele, un medic le explică acestora că cele mai frecvente boli apar din cauza alimentației nesănătoase și a modului defectuos de preparare a mâncării. Astfel, oamenilor le sunt prezentate niște vase și tigăi ,,miraculoase”, care fac mâncarea mai bună și mai sănătoasă. Prețurile acestor produse ajung însă chiar și până la 15.000 de lei.

Produsele magice în valoare de mii de lei ajung, cumva, să scadă chiar și până la jumătate, datorită unei ,,promoții unice”. Astfel, pensionarii uită instant de analizele medicale și își îndreaptă atenția către vasele și tigăile care vor fi de mare ajutor pentru o alimentație sănătoasă și ajung să plătească mii de lei pe aceste produse.

,,Acești escroci m-au sunat și pe mine și am interacționat cu ei. Atenție, să nu luați plasă. Aceștia îi jecmănesc pe naivii bătrânii care ar da orice pentru sănătate”, a declarat un sătmărean, pentru Portal SM.

Acest fenomen proliferează de ceva vreme în România. Vorbim de o escrocherie pe scară largă care îi afectează în primul rând pe cei în vârstă, pe pensionari, iar totul începe cu un apel pe telefonul fix.

 

 

2 comentarii

  1. ombre Răspunde

    daca se stie de ce nu se iau masuri?!

    • oala Răspunde

      Ptr ca e democratie si capital liberal. Nu e prost care cere, ci care plateste. E atat de simplu 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.