Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Viața copilului-erou se schimbă. Lucrurile frumoase de care are parte zi de zi micuțul Patrick

Povestea lui Patrick, băiețelul de 11 ani care cerșește într-un hipermarket din municipiul Satu Mare, a sensibilizat foarte mulți sătmăreni. Oamenii s-au mobilizat și au început să pună mână de la mână pentru a aduce o schimbare în viața copilului-erou.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul manager al Spitalului Județean, Marcela Papici spune că zi de zi, în viața micuțului au început să se întâmple lucruri frumoase.

,,Zi de zi, in viata lui Patrick, lucrurile frumoase se intampla! S-au luat măsurătorile pentru usa si geam! Multumesc Sorin! Pastorul bisericii Adventiste de Ziua a 7-a, Raul Viu, alături de credinciosi, si-au asumat renovarea baii locuinței lui Patrick! Am vorbit cu donatorul aragazului ce ne-a gasit prin intermediul preotului de la biserica ortodoxă Sfinții Împărați Urmează butelia! Va sosi curând frigiderul! Multumesc Orhidea! Vor primi vase în care sa gătească! Multumesc Alexandra!

Urmează să primim bani pentru plata în avans a chiriei! Multumesc!  Mai multă lume a căutat familia si le-a donat haine si mancare!  În cont si cash avem 3600 lei din care vom igieniza locuinta si vom lua ce va mai fi nevoie!  Voi posta fiecare etapă, bon, chitanta!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.