Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Ce cadou este mai potrivit pentru ea? Cu acesta sigur nu dai greș

Se apropie Crăciunul și încerci să găsești un cadou potrivit pentru ea? Surprinde-o cu tratamentele profesionale faciale și corporale de la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare. Orice femeie care încearcă aceste tratamente este impresionată. Nu ai cum să nu fii încântată de un tratament facial care te scapă de riduri, sau de un tratament corporal cu Eximia care elimină celulita în proporție de 95%. 

REDUCERI LA CADOURI

Avem discount-uri pregătite pentru tine, indiferent de cât de mare este sacul tău de cadouri

10% – pentru vouchere cadou cu valoarea sub 500 lei

15% – pentru vouchere cadou cu valoarea între 501 – 1000 lei

20% – pentru vouchere cadou cu valoarea peste 1000 lei

Mai multe detalii pe blogul salonului de înfrumusețare Pearl Beauty Center.

Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center este cel mai Hi-Tech salon din Satu Mare. Acesta se remarcă prin tratamentele cu dispozitive performante ce folosesc tehnologii avansate. Specialiștii terapeuți de la salon sunt foarte bine pregătiți din punct de vedere profesional. Ei oferă fiecărei cliente un serviciu de înaltă calitate, țin cont de dorințele acesteia, sunt atenți la detalii astfel încât să obțină rezultate excepționale de fiecare dată și clienta să plece mulțumită, plină de bucurie și satisfacție.

Aici îți poți impresiona iubita chiar înainte de sărbătorile de iarnă prin tratamentele faciale și corporale care oferă rezultate peste așteptările sale. Cu astfel de tratamente pur și simplu îi vei schimba iubitei în bine starea sufletească, nu mai spun de aspectul fizic. Tratamentele oferă mari avantaje:

  • Reîntinerirea tenul prin terapiile faciale cu dispozitive cu tehnologii avansate și produse cosmetice profesionale de brand Bruno Vassari; despre Bruno Vassari se știe deja că este considerat de specialiștii esteticieni din întreaga lume “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale al anului 2017”.
  • Eliminarea aspectului de coajă de portocală cu aparatul Eximia HR77 Platinum.
  • Eliminarea stresului, tensiunilor, durerilor și stărilor de nervozitate prin masajul profesional de reflexoterapie.
  • Îmbunătățirea aspectului pielii și eliminarea firelor de păr nedorite prin epilare definitivă cu laser cu eLase LR cu tehnologie ELOS. Acesta este produs de compania Syneron Candela și este “Cel mai performant aparat de epilare definitivă cu laser din oferta BeautyOne”.

Dacă iubitei tale îi place ideea unui cadou care să-i întinerească tenul cu 10 ani, atunci tratamentele faciale de la noi de la salon sunt perfecte pentru ea. Aceste terapii sunt profesionale, realizate cu ajutorul unor tehnologii de ultimă generație, prin care pur și simplu se elimină ridurile și alte semne ale îmbătrânirii feței.

Iubita ta poate alege dintr-o gamă variată de tratamente faciale, care oferă rezultate vizibile încă de la prima ședință de terapie:

  • Lifting facial HIFU cu aparatul FaceLift PRO
  • Mezoterapie facială cu MessoPen cu fiole BCN
  • Mezoterapie virtuală cu MesoMed și fiole BCN
  • Oxigen hiperbaric cu aparatul de nouă generație Oxygenera
  • Microdermabraziune cu particule de diamant
  • Tratamente faciale cu produse profesionale Bruno Vassari
  • Peeling chimic Medicalia.

Adesea femeile nu au timp de machiaj și totuși ele vor să fie cât mai frumoase. Oferă-i un cadou iubitei tale prin care să arate grozav chiar și dimineața când este fără machiaj. Oferă-i în dar un tratament de înfrumusețare care să-i pună în evidență trăsăturile feței și mai ales ochii.

Va fi încântată de astfel de tratamente care o pot ajuta să fie și mai frumoasă și să atragă toate privirile:

  • Extensii gene fir cu fir, cu produse Xtreme Lashes.
  • Stilizare sprâncene NEYES, pentru a avea sprâncenele așa cum și le-a dorit mereu, perfecte, de vis.

Poți face oricând o programare pentru o consultație gratuită pentru iubita ta la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare.

Pentru mai multe informații ne poți urmări și pe pagina de Facebook și pe site.Te poți abona prin sms pe site, pentru a afla toate noutățile, ofertele și promoțiile de la salon.

Programări la telefon:

  • +40756045281, pentru tratamente faciale
  • +04756045282, pentru tratamente de remodelare cu Eximia
  • +40756045283, pentru epilare definitivă cu laser.

Adresa de la salon: Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.