Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Atenție! Peste 200 de polițiști pe teren. 40 cu radar

În perioada 21 – 26 decembrie, peste 200 de polițiști vor fi pe teren pentru a ajuta la fluidizarea traficului și pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică. De asemenea, de pe străzi nu vor lipsi nici radarele Poliției Rutiere.

Nu mai puțin de 90 de patrule de siguranță publică și 40 de polițiști rutieri cu radare și radare pistol vor fi prezenți pe drumurile și străzile Sătmarului în perioada 21 – 26 decembrie, au anunțat reprezentanții IPJ Satu Mare, Paula Cochera și Mihai Pasolea, în cadrul unei conferințe de presă.

Polițiștii le recomandă șoferilor să circule cu atenție și să folosească farurile și pe timp de zi. De asemenea, oamenii legii au anunțat că, în caz de gheață sau zăpadă pe șosea, șoferilor le este recomandat să circule cu 30km/h în localitate și 50km/h în afara localităților.

11 comentarii

  1. Ciprian Răspunde

    Au atâția polițiști și atâtea radare în SM

  2. Unu Răspunde

    Iesiti in strada stimati polițiști, lăsați birourile si alte preocupare, fiindcă e jale in strada, începând cu țigani cu petarde, artificii, smecherii veniti acum de sarbatori acasa, cu plin de figuri, etc., etc., e jale !!!

  3. Dascalu Răspunde

    Vor fi accidente rutiere si infracțiuni în aceasta perioada la greu !!!

  4. Calin Răspunde

    Atenție mare în Piața de alimente Someș, Piața de Alimente nr. 1, Piața Pelișor, Piața de vechituri, se vor vinde petarde și artificii de către persoane neautorizate, în special țiganii !!!

  5. sebi Răspunde

    care-i treaba cu speriatii astia de petarde , s-au nascut moluste ?

  6. Militian Răspunde

    Da..da..sebi ca sebi..e un prost, dar aceste gunoaie in uniformele statului, pe salariu min 5000 de lei.
    Rusine sa va fie, nu faceti nimic decat dati amenzi..analfabetiilor!!!

  7. sebi Răspunde

    mulțumesc că m-ați făcut minoritar , toată viața am fost în minoritate , maI bine niște petarde decât liniștea coministoidă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.