Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Curentul electric a revenit în mai multe zone din Satu Mare. Se lucrează în continuare

Curentul electric a revenit în mai multe zone din județul Satu Mare, după mai bine de 24 de ore. Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Nord (SDEE Transilvania Nord) anunță că echipele de intervenție lucrează fără oprire pentru a remedia toate avariile.

Echipele de intervenție, mentenanță și construcții energetice ale SDEE Transilvania Nord au acționat pe parcursul întregii nopți pentru remedierea defecțiunilor produse
de ninsoare și viscol.

În județul Satu Mare, datorită eforturilor neîntrerupte ale echipelor, a fost restabilită alimentarea cu energie electrică în multe dintre zonele afectate. Se lucrează în continuare
pentru realimentarea tuturor consumatorilor.

Reprezentanții SDEE Transilvania de Nord anunță că intervențiile echipelor vor continua până la alimentarea integrală a tuturor zonelor afectate, dar, în anumite situatii, sunt îngreunate de accesul dificil cauzat fie de conțiile meteo încă nefavorabile, fie de vegetația ruptă și căzută peste liniile de inaltă sau de medie tensiune.

,,Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toti utilizatorii rețelei că, împreună cuautoritățile, depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare”, este mesajul SDEE Transilvania de Nord.

Un comentariu

  1. Nimeni Răspunde

    Poate n-ar fi rau daca am rezolva haosul de pe stalpi. Fiecare trage dupa cum il taie capul cabluri, unele spanzurand periculos pentru masinele cu gabarit sau cetateni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.