Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Descoperă tehnica NEYES pentru sprâncene frumoase și naturale, acum și în Satu Mare

La o femeie totul trebuie să fie frumos, mai ales când vine vorba de aspectul fizic. Sprâncenele – nu fac nicio excepție. Pentru ca forma lor să fie perfectă, să pună în evidență trăsăturile faciale, trebuie realizat un tratament de stilizarea sprâncenelor prin tehnica NEYES. 

Întotdeauna acest tratament trebuie realizat numai de specialiști în domeniu, pentru ca sprâncenele să arate de vis. Pentru aceasta te invităm la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare unde te poți programa la o consultație gratuită.

Tehnica NEYES se aplică doar de către persoane specializate care pot realiza o stilizare a sprâncenelor perfectă. Pentru a da forma perfectă sprâncenelor se utilizează un mini epilator profesional cu ceară care are efect de minimizarea iritației. În plus, dispozitivul face în așa fel încât pielea să fie aproape neafectată. Pentru vopsirea doar a firelor de păr a sprâncenelor se folosesc vopsele de calitate, care nu produc iritații, sunt produse sigure, într-o combinație mare de culori. În urma aplicării acestui tratament se obțin sprâncene perfecte, naturale, care fac chipul să strălucească.

Sprâncenele au un rol deosebit asupra feței, pot pune ochii în evidență, pot ascunde anumite defecte și pot îmbunătăți aspectul faței, de aceea sunt considerate ca fiind elemente importante ale expresiei faciale. Stilizarea sprâncenelor trebuie realizată întotdeauna de persoane avizate, care au experiență în acest domeniu și care pot sfătui orice clientă ce linie a sprâncenelor să aleagă în funcție de fizionomia feței. În acest fel nu va exista riscul ca alegerea liniei sprâncenelor să se facă într-un mod greșit (ex. sprâncenele să fie inegale, dezordonate, îndepărtate, unite sau rărite) și să strice aspectul feței.

Cu ajutorul specialiștilor de la salon se stabilește grosimea sprâncenelor, forma lor (drepte, ascuțite, pătrățoase, curbate, rotunde), culoarea și tipul sprâncenelor (naturale, definite, elegante, fine, intense).

NEYES repezintă cel mai complex sistem de stilizarea sprâncenelor creat special pentru femeile care își doresc sprâncene spectaculoase. Sprâncenele sunt realizate cu ajutorul unei folii șablon personalizat care poate fi folosită și acasă. Deci nu ezita să ne contactezi dacă îți dorești acest tratament. Cu un cosmetician profesionist nu vei da greș niciodată,  vei avea cu siguranță sprâncenele pe care le-ai visat.

Descoperă secretul sprâncenelor frumoase la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare. Cu tehnica NEYES vei avea mereu sprâncene frumoase!

Te poți programa la o consultație gratuită. Vei fi foarte încântată de rezultate. Chipul tău va fi mai frumos, sprâncenele vor completa perfect trăsăturile faciale și vor pune ochii tăi frumoși în valoare.

La noi la salon:

  • Toate serviciile sunt premium, destul de frecvent se fac promoții și oferte avantajoase.
  • Clieții fideli au multe avantaje, au reduceri semnificative la tratamente.
  • Pentru mai multe informații ne poți urmări și pe pagina de Facebook și pe site unde apare și un tutorial video cu tehnica NEYES de stilizarea sprâncenelor.
  • Te poți abona prin sms pe site, pentru a afla ofertele și promoțiile care se fac la salon.

Adresa de la salon: Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Programări la telefon: +40756045281.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.