Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

În acest weekend începe a 5-a ediție a evenimentului caritabil „O Cană de Fericire”!

Rotaract Club Satu Mare demarează în acest sfârșit de săptămână a 5-a ediție de „O Cană de Fericire”, eveniment caritabil, al cărui scop este cel de a dona echipament Spitalului Județean Satu Mare!

Proiectul este unul dintre cele mai îndrăgite de către publicul sătmărean, deoarece a sprijinit Spitalul Județean și în anii precedenți, cu următoarele donații:

 

  • Bilirubinometru, donat secției de neonatologie (2014);
  • Cardiotocograf, donat secției de obstetrică-ginecologie (2015);
  • Saltele, pentru secția de ATI și instrumentar specific, pentru secția de gastroenterologie (2016);
  • Instrumentar specific, donat secției de chirurgie (2017).
  • Un nou format!

Spre deosebire de anii precedenți, la această ediție aniversară, evenimentul va avea loc la „Autobuzul lui Moș Crăciun”, care se va găsi în Piața Libertății, mai exact în parcarea din mijloc, din fața Catedralei Romano-Catolice. Autobuzul magic va fi deschis timp de 3 săptămâni, în perioadele 7-9 decembrie, 13-16 decembrie și 20-21 decembrie, în intervalul orar 19:00-24:00, cu excepția zilei de vineri, 7 decembrie, care va începe de la ora 18:00. Sătmărenii sunt invitați să ia parte în număr cât mai mare, pentru a savura câte „O Cană de Fericire”.

  • Programul de vineri, 7 decembrie

„O Cană de Fericire” vine și cu o serie de momente artistice și alte surprize, pe parcursul evenimentului. Ziua de vineri, 7 decembrie, va începe de la ora 18:00, când organizatorii îi vor avea ca invitați pe copiii din Ansamblul Folcloric „Cununița”, după care programul va continua cu alți tineri artiști locali talentați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.