Ultima actualizare: azi, 11:11

Locale

FOTOGALERIE. Cum s-a petrecut accidentul de la Seini. Ipoteza anchetatorilor

Georgian B., în vârstă de 19 ani, tânărul ce a decedat azi noapte în accidentul de la Seini ar fi murit decapitat, potrivit anchetatorilor.

Din primele informaţii reiese că nu există urme de frânare, fiind posibil ca tânărul să fi adormit la volan. În momentul impactului, șoferul circula cu viteză, acul kilometrajului fiind oprit la 200 de km/oră, urmările fiind devastatoare.

Reamintim că un accident teribil a avut loc azi noapte în Seini, provocat de tânărul din Bixad. Aflat la volanul unui autoturism de teren, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul mașinii și a intrat într-o casă. În urma impactului a decedat pe loc. La faţa locului au intervenit pompierii din Maramureş. Potrivit martorilor, şoferul „a fost scos bucăţi” din maşină iar bolidul avea o viteză de circa 200 km/h.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Maramureș, accidentul a avut loc azi dimineață, la ora 04.25, pe strada Victoriei din Seini, în urma căruia un tanar de 19 ani şi-a pierdut viaţa. Tânărul, domiciliat în comuna Bixad, judeţul Satu Mare, conducea pe direcţia Satu Mare – Baia Mare.

Într-o curbă uşoară la dreapta, şoferul a părăsit partea carosabilă prin stânga şi s-a oprit cu autoturismul în peretele unui imobil. În urma impactului, tânărul de la volan a decedat.

Verificările poliţistilor au relevat că acesta avea permisul de conducere reţinut.

Un comentariu

  1. Driver Răspunde

    Ce prostii scrieti.
    Asemenea masina NU mai are ac de kilometraj.
    Este full digital, adica un display mare iti arata in mai multe feluri si culori viteza. Poate sa fie ac , cum ziceti voi doar desenat grafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.