Ultima actualizare: ieri, 23:23
Locale

Crimă. O sătmăreancă și-a ucis concubinul în ziua de crăciun

Simona D., sătmăreanca ce și-a ucis concubinul în noaptea de crăciun, a fost trimisă după gratii de judecătorii Tribunalului Satu Mare.

Judecătorul de drepturi și liberăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea acesteia pentru următoarele 30 de zile.

”(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare Dispune arestarea preventivă a inculpatei d.s. fără antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunii de violența în familie, (…), pe o durată de 30 zile, de la 27 decembrie 2018 şi până la data de 25 ianuarie 2019, inclusiv. (…) dispune plata serviciilor de traducere din şi în limba maghiară, prestate de doamna interpret (…) la data de 27.12.2018, pe o durată de 2 (două) ore, respectiv a sumei de 46,30 lei”, este soluția pe scurt a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare.

Crima a avut loc pe fondul geloziei femeii, ce și-a ucis concubinul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, lovindu-l puternic în cap.

Un comentariu

  1. hingeru Răspunde

    Concubinele omoara dintr-odata, Nevestele incet , dar si ala e sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Accident între Pomi și Roșiori. Doi grav răniți

Accident între Pomi și Roșiori. Două persoane rănite grav și o persoană a decedat în urma unor accidente rutiere, produse...

Închide