Ultima actualizare: azi, 15:48

Locale

FOTOGALERIE. Se astupă gropile de pe podul Decebal!

Se astupă gropile de pe podul Decebal. După mai multe telefoane şi presiuni, reprezentanţii firmei Drum Inserv din Zalău au anunţat că nu mai vin. Astfel, azi dimineaţă, reprezentanţii altei firmei din Satu Mare au primit comandă să astupe gropile în asfaltul proaspăt. 

Încă în luna octombrie primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat că firma Drum Inserv din Zalău, cea care se ocupă de reabilitarea podului, ar putea să abandoneze proiectul.

Muncitorii au trecut la astuparea gropilor existente în asfalt. Problemele sunt însă departe de a fi rezolvate în totalitate, fiind, evident, nevoie de refacerea întregului covor asfaltic.

 

14 comentarii

  1. Driver Răspunde

    Multumim frumos dnului fost primar Coica ptr aceasta frumoasa lucrare..dracu sa te ia gunoiule ce esti !!

  2. altu fara bmw Răspunde

    Acuma putem da vina pe fostul primar-dezastru. Corect, așa este. Dar nici actuala conducere nu-i cu mult mai bună. Păi după primul an trebuia reziliat contractul și poate amu’ aveam pod refăcut, poate. Acuma ăștia sunt în insolvență, dau faliment și gata. Eu sunt curios totuși la licitație ce au prezentat, cu ce s-au recomandat pentru că meserie clar nu știu?

  3. dlm Răspunde

    asta se numeste spalare de bani 😉
    pana ce avem asa guvern nici nu asteptati mai mult 🙂

  4. Norick Răspunde

    Sunt tare curios cat o sa tina maclavaisul ala aplicata la minus 3 grade Celsius…. 🙂 😉

  5. Mae Răspunde

    Sà ne multumim cà îl avem si pe asta pod !

  6. Driver Răspunde

    Ho..ho..ho…
    Megjött a kopasz lubalon fejű Norick meg a tanga buttyi…??
    Kezdődik a buli.

    • Norick Răspunde

      Ha ha ha . megint lopod a netet te analfabéta kutyaütő ?? :-)))
      U.I. Kopasz anyád volt , csak véletlenül b@szta meg a buzi apád – köszönd meg neki… :-))))

  7. Nimeni Răspunde

    Romania lucrului bine “facut”…cu alte cuvinte “prefacut”.

  8. Rodica Răspunde

    Ar fi tare interesant de stiut dupa ce criterii a obtinut firma din Zalau contractul si pretarea de serviciu ? Cine si-a pus ….degetelul(adica semnatura) pe contract (plus actele aditionale la el ) si care au fost conditiile prevazute de acesta . Acuma sa nu veniti cu explicatia gen , licitatie organizata corect , pretul cel mai bun , plus cele mai tari utilaje din Europa , termen excelent de executie , ca nu stiu cine le crede p-astea ! S-a vazut si-n timpul lucrarilor si la receptionarea -partiala sau integrala , nici n-are importanta- seriozitatea si calitatea asigurate de firma ! Acum ceva timp spuneam ca la o simpla cautare pe site-ul Ministerului de Finante se puteau afla niste date despre bonitatea firmei ( care firma , si acu vreo doi ani prezenta probleme ) si contra unei sume modice se puteau afla legal informatii bancare despre ea . Dar nu stiu daca a interesat acest aspect pe cineva ? Important a fost sa se duca banul public acolo, indiferent de consecinte . Care consecinte , cine le suporta ? Hai sa vedem cine raspunde acestor intrebari si probleme ridicate ?

  9. y Răspunde

    @Rodica, te credeam mai deșteaptă. Nu trăim în aceeași țară? Problema este că mână pe mână se spală. Mulți sunt koszos. Ce mama măsii de garanții, recomandări a prezentat această firmă? Eu nu-mi pot da seama. Oricum competență în domeniu nu au.

  10. y Răspunde

    @rodi si Y:va fi o iarna minunata!y atoate tot din satmar a picat de acord cu Rodica!Chiar sufeream de lipsa ipochimenului din peisajul de iarna prilejuit de imberbul primar ungure!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.