Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

PSD Satu Mare: Echipa rămâne puternică și unită indiferent de numele și funcția celui care pleacă!

Conducerea Partidului Social Democrat Satu Mare a anunțat că echipa PSD rămâne puternică și unită indiferent de numele ori funcția persoanei care părăsește partidului. Acest anunț vine în urma demisiei deputatului Octavian Petric.

Deputatul Petric și-a anunțat demisia din PSD după 23 de ani, precizând că a luat această hotârăre radicală din cauza drumului pe care a luat-o partidul.

”Nu ne surprinde decizia domnului deputat Octavian Petric de a da bir cu fugiții, însă dezamăgește toți colegii care au muncit pentru ca el să fie acum la al doilea mandat de parlamentar, dar și sătmărenii care ne-au acordat votul și încrederea. Onorabil pentru domnia sa ar fi fost să își dea demisia și din Parlament, pentru că a obținut acest mandat pe o listă, a PSD, și pentru un program de guvernare pentru care au muncit toți colegii din teritoriu.

Considerăm că domnul deputat Octavian Petric, care a primit susținerea partidului pentru patru mandate de consilier județean și două de deputat, avea de mult timp propria agendă încă din momentul în care nu a obținut votul CEX pentru primul loc pe listele pentru Parlament, fără nicio legătură cu partidul și cu votul dat de sătmăreni. Prin decizia sa de astăzi, nu a trădat doar partidul, ci toți colegii, primarii și aleșii care și-au pus în joc încrederea electoratului propriu pentru ca el să poată fi azi parlamentar.

Dar, noi în PSD suntem preocupați acum să construim și să ne ducem la îndeplinire proiectele pe care ni le-am asumat în fața sătmărenilor și nu avem timp de jocuri și calcule politicianiste.

Vă asigurăm că PSD Satu Mare rămâne o echipă unită, al cărei prim țel este să pună în practică promisiunile pentru care am primit încrederea sătmărenilor! Mergem mai departe, în ciuda tuturor celor care de doi ani neîntrerupți au încercat să ne oprească”, a declarat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

 

15 comentarii

  1. Cicica Răspunde

    Ca să fi clar, și-a dat demisia fiindcă s a întors Govor și urma sa mature pe jos cu el. Așa cum va face și cu alții.

    • cris Răspunde

      Ce obsesie primitivă pentru formulările radicale! Să măture pe jos cu el? A face praf pe cineva, a da de pământ, a da o lovitură zdrobitoare… Și care este atuul moral pe care i-l presupuneți domnului Govor? Că abilităti de manevrare eficientă a măturii avem cu toții!

    • Alin B Răspunde

      Un strungar si un doctor ratat care au făcut bani pe spinarea noastră un ajuns la Ponta în partid .Voturi zero la Satu Mare.
      Primar ratat cu deputat fără școală,o realitate crudă.

  2. Robu' Răspunde

    Cam da… Multi or fi raspopiti…

  3. Prostia rosie Răspunde

    O țărănoacă,o brănoacă (adică o tută-n lemne ) si un pocăit (ministrul armelor ,sa mori tu!).Daca mai este nevoie de vreun comentariu,comentați!

  4. Unu Răspunde

    Urgent la dezăpezit, Leș scoate armata afară, că pe Kereșkenyi și pe Masculik îi doare-n p…ă de municipiul acesta !!!

  5. Nimeni Răspunde

    A mai ramas si din voi cam cat e gaura dintr-un covrig.

  6. Jan Răspunde

    Este rezultatul politicii dusa de PSD in judet, aceea de a promova nonvalori, yes-man-i,
    care ling si fac pe plac “sefului” , si asta de multa vreme…!
    Din pacate in nici un partid nu au loc valorile umane, cum te ridici si spui lucrurilor pe nume , imediat esti inlaturat uneori pe fata alteori elegant..
    Asa ajung oameni nepotriviti pe functii importante in Stat.

  7. CR Răspunde

    Asta o patim daca nu ne ducem la vot……au castigat fraierii…puturosii….mincinosii….
    Les saracu are studii precare…nu este vorbitor de engleza….cum dracu sa pui asemenea persoana ministru.?????…asta nici n-a visat ca de la tipografia lu’ tac-su o sa ajunga la MAPN.
    Ce sa mai comenteze cu Dragnea….e prost??

  8. Norbert Răspunde

    Acesti oameni sunt niste rebuturi ale societatii care au ajuns acolo tot datorita unor idioti care voteaza aiurea sau altora care nu voteaza deloc.

  9. Plange-ti_fratilor Răspunde

    Felicitari dumnului deputat!Fedorca ti-ai sapat singura groapa cand l-ai primit pe Govorica inapoi in partid, nici macar negrestenii nu te vor primii inapoi dupa ce va matura Govor cu tine in partid.Sa vedem cum ii mai scoate-ti voi deputat si senator pe Branica si Les!Vai si amar de steaua voastră!Oamenii corecti nu au ce cauta langa analfabeti si penali, vor mai pleca multi oameni de calitate din PSD.

  10. Vlad Răspunde

    Lipseste “domnul” Govor din peisaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.