Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

Ce fac elevii după ce sunt prinşi fumând? Fumează alături de profesori

Se întâmplă chiar la Satu Mare. Mai mulţi elevi prinşi fumând pe stradă, în timpul orelor de către poliţişti şi jandarmi au fost reclamaţi conducerii şcolii. Ulterior, elevii s-au mutat în spaţiul amenajat din incinta şcolii, unde au fost văzuţi fumând alături de profesori.

Problema fumatului în jurul şcolilor a fost ridicată în şedinţa Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică din Satu Mare. Şeful Jandarmeriei Satu Mare, Ovidiu Popa, a explicat că unii directori de şcoli nu apelează la ei chiar dacă au probleme, şi spun că se descurcă cu rezolvarea acestora pe plan intern.

El a dat exemplul unor elevi prinşi fumând pe stradă, în zona unei şcolii din Satu Mare. Jandarmii i-au avertizat pe elevi, dar ulterior aceştia s-au mutat într-un spaţiu special amenajat, unde au fumat alături de profesori.

De altfel, chiar şeful ATOP, Andrei Veron, a recunoscut, indirect că a fumat în timpul şcolii.

“Fumatul era interzis pe vremea mea. Doar că mai mergeam la baie”, a spus Veron.

6 comentarii

  1. cineva Răspunde

    Daca parintii nu au grija de educatia acestor adolescenti o sa planga degeaba la varsta pensionarii . Sunt obraznici , salbatici , vulgari si fara pic de bun simt . Stati din curiozitate in apropierea unei scoli la ora la care se termina orele si o sa vedeti haite de mucosi care urla pe strada , imbrancesc batrani , sicaneaza pe cei mai mici , arunca dozele de la energizante pe unde apuca , cumpara tigari LA FIR !? de la cea mai apropiata crasma ……… iar voi dragi parinti nu stiti nimic pentru ca nu ati verificat niciodata ce face puitul vostru dragalas cand iese de la scoala , cum sta el cuminte la terasa si linge o sticla de suc laolalta cu alti 3 _ 4 ca banii primiti pentru mancare la scoala trebuie sa ajunga si de cafea si de tigari . Va recomand cu responsabilitate sa luati in serios rolul de parinti ca nu e de gluma .

  2. Nimeni Răspunde

    La varsta lor se disting trei categorii: fumatori, afumatori si afumati.

  3. Roza Răspunde

    În jurul Turnului Pompierilor – monument istoric reprezentativ – si in parc este dezastru în fiecare pauză! N am vazut pe nimeni sa atragă atenția copilașilor! Aruncă doze, chistoace de țigări, ambalaje orice! Parcul arată dezastruos. Trist!

  4. ingrijorator Răspunde

    as mai adauga ca umbland pe strada zi de zi vad foarte multi parinti plimband cu copiii mici 6luni-2-3 anisori si mamica-taticu cu tigara aprinsa, daca copilasul deja se naste si creste in fum la ce sa te astepti de la el? ar trebui niste legi serioase pentru parinti iresponsabili, daca tot alegeti sa fiti parinti de ce va jucati cu sanatatea si viitorul propriilor copilasi???????????

  5. cineva Răspunde

    Ingrijorator este si faptul ca administratorii sau conducerea unor scoli : licee permit accesul producatorilor de placinte care vand placintele ( facute cine stie in ce conditii si de cand ) din diverse recipiente in conditiile in care este interzisa vanzarea lor in incinta scolilor .

    • altu fara bmw Răspunde

      Stai flexi @cineva. Se vand si chipsuri sau bauturi carbogazoase la chioscuri, iar dupa aia ne miram ca de ce sunt copii obezi, diabetici etc. Viitorul luminos al tarii, ce mai! Dar daca nu se vand in incinta ies copii din scoala sau comanda pizza si altele la poarta. Am vazut de astea des. Fii atent la pauza mare pe la orice scoala. Dar sa vezi cati sunt scutiti in schimb la educatie fizica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.