Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Descindere la DSP Satu Mare. DGA a luat în vizor o angajată

Procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) au descins ieri, miercuri, 23 ianuarie, la sediul Direcției de Sănătate Publică Satu Mare.

Procurorii s-au prezentat de dimineață la instituție și au percheziționat biroul șefei de la inspecții. Perchezițiile au durat toată ziua, la plecare aceștia ridicând mai multe documente.

Se pare că procurorii aveau informații precise despre angajată, din moment ce aveau mandat de percheziție.

Vom reveni cu detalii.

8 comentarii

  1. cineva Răspunde

    Nicidata nu este prea tarziu . Mai mult ca sigur se credea invincibila atunci cand la zilele orasului lua la rand toate tarabele abia carand papornitele pline cu bunatati.

  2. Lola Răspunde

    Hopa! Asta nu-i fata primarului din Socond? Sora-sa e sefa mare pe la consiliu! Ohhh pai aici e de munca!

  3. Onofrei Răspunde

    No’s curios ce iese si din asta! Ce zbateri si interventii or fi! Musamalizare in stil mare la niste cacaturi cat casa, ca deobicei!

  4. Kolbasz Răspunde

    Sotu lui doamna aia nu lucreaza la politia de la economic?

    • Carnat Răspunde

      Lucreaza , e mult spus, pentru aia trebe’ cap! E pe acolo, face valuri ca si nevasta dincolo la DSP, sora la CJ, tata primar, ce mai vrei! Familie cu greutate, tati, dar nu la IQ!

  5. Stânan Răspunde

    Dar pe tata nu-l întreabă nimeni cum a facut “împărțirea ” terenurilor în zonă? Domnule inginer peste buruieni,rușine pentru modul cum ai pus pe drumuri oameni în vârstă sub pretextul de a-ți aduce diferite documente justificative pe care doar tu,că dumneata nu am sa-ți zic,știi în ce scop le ai folosit. Prietenii știu de ce și tu știi bine!STÂNA!

  6. Titi Răspunde

    Iauzi! A dat Monicuta cu mucii in fasole?! Ma mir ca doar acuma au ajuns aia pe acolo! Eminenta cenusie a inspectiei ar avea multe lucruri de lamurit cu baietii aia! Sa vedem cum sare jupanu’ primar la cap si cat isi tine spatele, directoreasa pocaita, pentru sluga ei nr.1! Poate intervine si “fratele” Les, mai stii? Ca doar tot el o parasutat-o acolo, pe post!

  7. Bobonete Răspunde

    Ma, bine o zis pe aici cineva, ca numa fas o sa iasa de aici! Au inceput sa se arunce gusterii sa o scape pe madama? Prea mare linistea! E na, ca daca pica ea se lasa cu valuri si pe la executiva si acolo si asa-i bai de mai demult! Da’ grijeste “fratele” Les sa fie bine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.