Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. Emanuel Gyenes, primit cu aplauze la Bucureşti. “Eşti eroul nostru!”

Sătmăreanul Emanuel Gyenes s-a întors în ţară, după participarea la cel mai dur raliu din Lume, Dakar. El a ajuns azi dimineaţa pe aeroportul din Bucureşti, unde a fost aşteptat de fani cu un banner pe care scria: Mani, you are our hero!

Bucuros, Emanuel Gyenes a acordat interviuri reporterilor care l-au aşteptat, dar şi autografe fanilor, după care a pornit spre Satu Mare.

Amintim că Mani a fost nevoi să abandoneze raliul Dakar în etapa a opta după o căzătură. El s-a lovit la braţul în care are o tijă şi nu a mai putut continua, fiind nevoit să cheme elicopterul.

„Am incercat imposibilul si eram deja foarte aproape sa fac sa devina realitate ce mi-am propus. Etapa 8 din Dakar 2019 nu a fost nicidecum cum mi-am dorit-o. A fost un start in care 80% din motociclisti am pornit dupa 10 masini si 5 camioane si a fost extrem de greu in urme si praf. Dupa wp 1 am cazut, s-a avariat sistemul de navigatie si impactul a fost dur pentru bratul drept in care am tija. Am incercat sa mai merg si dupa 10 km a trebuit sa ma opresc pt ca nu mai puteam tine mana pe ghidon. Am stat zeci de minute sa vad daca pot continua, insa in cele din urma a trebuit sa chem elicopterul. Voi reveni anul viitor in Dakar mult mai puternic si mai motivat!

Multumesc familiei, in special sotiei mele, care are rabdare cu mine si ma sustine in tot ceea ce fac”, a transmis Mani Gyenes, pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.