Ultima actualizare: azi, 18:18
Locale

FOTO. Părinţii bebeluşului decedat au donat o parte din bani unui copil bolnav

Părinţii bebeluşului decedat la trei zile de la naştere din cauza unei probleme la inimă au donat o parte din bani unei copil care suferă de semiparalizie.

Pentru că mulţi din cei care au donat bani pentru salvarea copilului lor nu au acceptat înapoi banii, Niky şi Dorin Săvianu au donat o parte din bani unei fetiţe care suferă de semiparalizie.

„Mulți dintre voi nu ați acceptat să vă restituim banii donați pentru Dorian, așadar astazi am ajutat financiar o familie cu 5 copii. Micuța Maya suferă de semiparalizie. Îi dorim multă sănătate si La mulți ani, săptămana viitoare fiind și ziua ei de naștere!”, este mesajul transmis de aceştia.

Amintim că nou născutul acestora, Dorian, a fost diagnosticat cu o malformaţie la inimă. În următoarele două săptămâni el ar fi trebui să sufere o intervenţie chirurgicală, dar costurile anunţate erau de 100.000 de euro. După o mobilizare exemplară, doar pe facebook s-au adunat peste 20.000 de euro. Din păcate, inima lui Dorian a cedat după trei zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Mai mulți români au fost storși de bani de polițiști din Ucraina

În ultima perioadă mai mulți cetăţeni români aflaţi în concediu la schi în staţiunea Bukovel din regiunea Transcarpatia, au semnalat...

Închide