Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Un TIR a “luat” sensul de la Burdea

Un TIR a “luat” sensul giratoriu din plastic de la Burdea. Imaginile au fost surprinse de un sătmărean şi postate pe facebook. Din acestea se observă cum, din cauza curbei, şoferul unui TIR a lovit cu roţile din spate componentele din plastic ale sensului giratoriu.

Şoferul a coborât din maşină pentru a vedea ce s-a întâmplat şi a încerca să iasă din încurcătură.

Circulaţia rutieră a fost îngreunată.

22 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Păi tirul trebuia să meargă pe Cloșca și pe Rosetti. Nu avea ce căuta acolo.

  2. Si eu sunt fara BMW Răspunde

    Probabil ca soferul de tir este si posesor de BMW,a fost de sarbatori in BMW si nu sa putut detasa mental si psihic de la el .

  3. Ardelean Răspunde

    Pur si simplu i se rupe lui de Closca si Rosetti.

  4. Satmarean Răspunde

    Oare anul 2019 va aduce ceva nou cu ,,sensul giratoriu ” de pe Closca? Sau se va asteapta sa se termine lucrarile de pe podul Decebal??????????

  5. Ar Răspunde

    Da, se va face un lidl, si ii pune gaborka pe aia sa repare podu si sa faca trei giratorii in oras.

  6. Unul Răspunde

    Urgent trebuie refăcut sensul giratoriu din intersecția Burdea, tirurile nu au ce mai căuta pe strada C.A. Rosetti, acea stradă nu e pentru trafic greu, uitați-vă cum arată din nou asfaltul, în primăvara acestui an a fost frezat si asfaltat, casele crapă, e jale, nu poți iesi cu masina din curte, e groaznic sa traversezi strada !!!

  7. Norick Răspunde

    Daca a luat sensul, putea sa tot duca cu el !!

  8. Una Răspunde

    În intersecția Burdea trebuie urgent un sens giratoriu definitiv precum cel din intersecția Crinul, nu prostia aia ce e acum acolo !!!

  9. a Răspunde

    Acolo nu este loc de sens giratoriu. De fapt la orice accident administratorul drumului, el este vinovat. Lipsa marcaje, cratere si ce mai vreti voi. Iar ai nostri politisti se vor scarpina la oua… Avand in vedere dificultatea intersectiei (nivel urias pt ei) ar trebuie 3 benzi in sens. Dar cum catre Soarelui, avem numai Luna, adica 1 banda pe sens, nu se poate face nimic.
    Cine are cohones, rade toate casele si face benzi.
    II fix pix, facem pasarela, podul 4, e cel 5, ca pe 3 l-am uitat.
    Cineva ar trebui sa-i dea in judecata pt aceste sensuri giratorii. Eu nu stiu cum de rutiera nu se scandalizeaza.
    La fel este sicel de pe Odoreului (cel mic), doua benzi gatuiesc un sens, de bidoane. Si acolo trebuie facute lucrari complexe, dar iar ii fix pix.
    Domnule primar, daca cititi vreodata aceste comentarii… orasul arata rau… ii prost carpit. Plombele nu rezista. Ori aveti cohones, ori atunci sa traiasca votul nationalist.

  10. matroz Răspunde

    Esti un mare bou si mai mare taran norick.
    Dar asta cam reiese din comentariile tale, idiotule ce esti

    • dorel Răspunde

      Look who’s talking, țăranul care de abia a descoperit apa caldă cu veceul englezesc.

  11. Unu Răspunde

    Kereskenyi Gabor și Maskulik manager, urgent implicați -vă și rezolvați odată și pentru totdeauna intersecția Burdea și B-dul Octavian Goga, lărgiți-l și să-ți drumul la trafic în acea zonă !!!

  12. Unu Răspunde

    Kereskenyi Gabor și Maskulik manager, urgent implicați -vă și rezolvați odată și pentru totdeauna intersecția Burdea și B-dul Octavian Goga, lărgiți-l și da-ți drumul la trafic în acea zonă !!!

    • altu fara bmw Răspunde

      Tu îți dai seama că pentru asta trebuie pe timpul lucrărilor circulația închisă pe aceea porțiune și redirijată tot, absolut tot, de pe Goga pe strada ta așa de mult dragă Rosetti? Adică pentru minim 3 ani? Cine crezi că are destul cohones vorba lui @a dintre cei de la primărie? O groapă nu putem astupa, de când cu mallul tot pică ba curentul, ba netul în zonă. Infrastructură praf, oraș praf, primar și trupa idem. Dar să nu uitați să ne votați iară în 20-20! Că promitem, asta știm. Bine că măcar nu mai auzim pista de Formula 1 de pe timpul lui Anderco.

      • Jan Răspunde

        Ascunde-te altu fără bmw, ești un prost.

        • altu fara bmw Răspunde

          Jane, ai putea totuși să-mi spui de cei m-ai făcut gratis prost? Din ce am scris eu mai sus ce este prostie după tine? Aștept răspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.