Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Gabriel Leş: România acordă o importanță deosebită cooperării NATO – UE

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a participat astăzi la o dezbatere dedicată priorităţilor Ministerului Apărării Naţionale în anul 2019, la iniţiativa New Strategy Center.

”Am participat astăzi la dezbaterea dedicată priorităţilor Ministerului Apărării Naţionale în anul 2019, la iniţiativa New Strategy Center, într-un cadru larg, cu experţi din domeniul apărării şi securităţii naţionale.

Înainte de a mă referi punctual la proiecte și obiective ale Armatei pentru perioada următoare, am dorit să enunţ contextul mai larg al politicii de apărare care guvernează toate aspectele și activitățile acestui palier.

Am subliniat faptul că România acordă o importanță deosebită cooperării NATO – UE. Am urmărit, în mod constant, să sprijinim cooperarea efectivă și de substanță dintre cele două organizații precum și întărirea rolului UE de pilon al securității europene și al legăturii trans-atlantice, în deplină complementaritate cu NATO și cu evitarea duplicării eforturilor în domeniul apărării”, a transmis ministrul Gabriel Leș.

Un comentariu

  1. Rodica Răspunde

    Ai uitat stimabile Les sa inchei fraza – Romania acorda o importanta deosebita colaborarii NATO-UE , in schimb cele doua pomenite nu acorda nici o importanta Romaniei ! Si asta , datorita unor personaje ca voi ! Cand zic voi , zic toata clasa politica , nu care cumva sa aveti impresia ca sunteti unii mai buni ca ceilalti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.