Ultima actualizare: azi, 13:24
Locale

Și-a ucis soția și i-a înscenat crima fiicei în vârstă de 12 ani

Rod Covlin, un fost agent de bursă, este acuzat că și-a ucis soția, bancher, Shele Danishefsky Covlin, cadavrul fiind găsit de fiica celor doi, Anna, în baia apartamentului din Manhattan. Scena a avut loc în anul 2009, însă abia acum bărbatul se află în fața judecătorilor pentru a da explicații pentru fapta sa.

Inițial catalogat drept un accident, câțiva ani mai târziu criminaliștii au descoperit dovezile unei crime a cărei mize era averea de 4 milioane de dolari a femeii. Shele a fost strangulată apoi lăsată cu fața în jos în cadă pentru a da impresia unui înec accidental. Bărbatul a folosit o lovitură de arte marțiale pentru a-i rupe gâtul, fără a lăsa prea multe semne. Familia femeii a refuzat autopsia, însă, în 2015, au apărut primele suspiciuni ale unei crime.

La momentul faptei, cei doi se aflau în divorț și se luptau pentru custodia copiilor. Pentru a distrage atenția anchetatorilor, câțiva ani mai târziu, tatăl a încercat să-i însceneze întreaga faptă fiicei, care avea 12 ani când mama sa a fost ucisă, lăsând pe calculatorul acesteia o scrisoare în care copila mărturisea crima.

„În toți acești ani mi-a fost extrem de frică și m-am simțit extrem de vinovată cu privire la noaptea în care mama a murit. Am mințit, nu a căzut. Ne-am certat pentru că mă deranjau întâlnirile ei amoroase. Am fost supărată pe ea și am împins-o, dar nu cred că atât de tare. Nu am vrut să o rănesc, jur. A căzut și am auzit un zgomot groaznic, apa s-a făcut roșie. Am încercat să-i țin capul la suprafață dar a rămas nemișcată,” scria în falsa mărturisire lăsată pe calculatorul fetei la aproape patru ani de la crimă, potrivit dailymail.co.uk.

Deși bărbatul nu a recunoscut crima, procurorii cred că au suficiente dovezi pentru a-l condamna.

Sursa: digi24.ro

5 comentarii

 1. Bubu Răspunde

  Ok! Ce plm treaba are chestia asta, cu Satu Mare???!! Pana acum copiati stiri din alte judete, deja a-ti devenit internationali! Ce sens mai are numele acestui site??!!

 2. Q Răspunde

  noi am devenit , voi ati devenit , ei au devenit ; e clar ?

  • Bubu Răspunde

   Asta era maxim ce ai realizat tu ca fiind important din tot articolul si comentariul aferent? Doctul vietii!

   • Bogu Răspunde

    Q, fara gen, e pedagog pe internet. Scopul lui este drept autocorect pe site. Probabil Q, deoarece e prima litera in partea de NV a tastaturii, iar astfel se face o corelatie cu NV tarii. Scopul articolului este alimentarea culturii mediocre de tip scandal. Rezultat: Q fara sens, articol fara sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Românii pot fi amendați dacă pleacă din țară în 2019, fără să anunțe Fiscul

Dacă nu notifică Fiscul în prealabil prin completarea și depunerea unui chestionar de rezidență fiscală, românii care au de gând...

Închide