Ultima actualizare: azi, 12:35

Locale

VIDEO. Dan Negru, la Satu Mare! Critici aduse proprietarilor hotelului Dacia

Omul de televiziune, Dan Negru, a făcut o vizită municipiului Satu Mare, unde într-o transmisiune live făcută în fața hotelului Dacia a adus critici proprietarilor clădirii.

Simbolul orașului, Hotelul Dacia, este totuși mai aproape ca niciodată să își recapete strălucirea, potrivit directorului Direcției pentru Cultură Satu Mare, Zamfir Danciu, ce a declarat în luna octombrie a anului trecut că lucrările de repunere în siguranță a Hotelului Dacia vor începe. Potrivit acestuia, în luna septembrie, hotelul a fost predat oficial noului proprietar.

În videoclipul următor puteți viziona înregistrarea live făcută de Dan Negru în fața hotelului Dacia:

19 comentarii

  1. Doi Răspunde

    Aveam mare nevoie de părerea “avizată” și nesolicitată a dășteptului. Vorbește și ăsta ca și Cozma numa’ să se afle-n treabă. Nu știam ce ne mai trebe, haznaua antenelor.

  2. vatra Răspunde

    unde a fost Dan Negru acuma un an nu are curaj sa se lege nimeni de familia strand no boilor si podul trece pe la ei

  3. Nimeni Răspunde

    Arata ca Statul Roman, parasit de politicieni, de administratie, de magistrati…de toti, doar cei cu “recuperarea” se uita cu jind spre el.

  4. laurentiu Răspunde

    Pai nu spunea keserkeni ca rezolva problema in primul an de mandat? Sau numai comisionul s-a incasat? 🙂

    • Rodica Răspunde

      Inca nu s-a clarificat problema comisionului ; trebuie impartit la mai multi si n-au stabilita inca formula de calcul , cui sa-i revina mai mult ! Se-ntampla asa – vine unul cu propunerea , care trebuie sustinuta de o majoritate , apoi incep sa se traga sforile , cine si cum e interesat in problema respectiva ! Pana si numele noului proprietar e tinut la secret !

  5. dorel Răspunde

    Duamna asta iar debitează prostii. Tanti, aia este proprietate privată! Trebuie reactualizat proiectul funcție și de ce se vrea acolo că doar nu va fi beserică pocăită cum a vrut marele pocăit oșan. Plus că trebe și un studiu cu stadiul clădirii, proiectul de amu 10 ani nu mai stă în picioare. Na da’ cum să priceapă asta miss Zacusca?

    • Rodica Răspunde

      Da am facut eu afirmatii ca nu ar fi proprietate privata ? Ce legatura are tipul de proprietate cu tergiversarea problemei sau cu ….manariile ce se fac acolo ? Atunci cand fiecare-si face treaba -functie de raspunderea pe care o are – lucrurile nu stagneaza ! Exact asa cum aceasta problema exista de pe vremea lui Coica ! Si-apoi este interesant si de vazut cum a ajuns o cladire de patrimoniu pe mana osanului ( a cui proprietate a fost pe vremea comunistilor si cum a fost ea preluata ?) , ca si-acolo a fost o ……facatura legala ! Si-ar mai trebui vazut si cine se face vinovat de stadiul de degradare in care a fost adusa voit ! Daca cineva face opinie separata , gata, il si trimiteti la cratita ! Mai gusta si tu din zacusca aia si vezi daca mai trebuie sa-nvarti in ea !

      • dorel Răspunde

        Doamnă dragă, m-am referit la afirmația Dvs. privind comisioanele împărțite. Comisioane pentru ce? Privatul știe câți bani are și funcție de asta investește dacă tot s-a înhămat la treaba asta. Cel puțin sper. Acuma nu mai ține faza cu achiziții publice pe prețuri umflate. Nu cred că are nevoie de comisioane, toată lumea așteaptă să pornească lucrarea de reabilitare.

        • x-ulescu Răspunde

          Chemati fam iohanis … ca se pricep la retrocedari-mosteniri..si rezolva problema …dupa aia va fi acolo sediu de banca…

          • sebi

            dacă te crezi așa smart de ce nu-l suni pe șeful tău , mafiotul flaușat dracnea ,că el precis are atâta cash să cumpere și să renoveze . Sau poate îl naționalizați iarăși în folosul tovarășilor .

  6. Vili Răspunde

    Daca am asistat ca oile timp de vreo 10 ani cum devine ruina aceasta cladire semnificativa a orasului,
    cred ca putem rabda vreo 10 luni sa-si adune documentatiile necesare noul proprietar.
    Eu ii doresc An Nou Fericit si spor la lucru !
    la fel si cititorilor si comentatorilor !

  7. sebi Răspunde

    mai nou ne dă indicații prețioase manelistul șef al varanului , vedeta blondelor idioate .

  8. alex Răspunde

    vai de tara asta,asa e toate monumentele istorice,de ex. Constanta Cazinoul,etc…..degeba dam noi vina pe primar,daca e o cladire privata,el incearca sa rezolva ceva,dar este cu cine?

  9. laurentiu Răspunde

    Dacia s-a manarit de Pistike Szabo, Iles era primar si ghiciti cine era viceprimar pe vremea aia 🙂 . keserkeni s-a laudat ca rezolva asta( cu tot cu comisionul 🙂 ) in primul an de mandat. EL A SPUS ASTA…. NU L-A PUS NIMENI!

    • Rodica Răspunde

      Sper ca nu te-astepti acu sa recunoasca unii de pe-aici ca ai dreptate ! Plus ca , nu s-au tras sfori sa intre in posesia ungurilor hotelul ; si mai adauga starea de degradare VOITA in care s-a lasat , ca numai asa mai putea sa-i scada valoarea , dar cu siguranta acestea sunt… neadevaruri , care stau ascunse in spatele unor hartii ce nu…….se misca de-atata vreme . Asteptam momentul prielnic ! Nu noi , ei ! Stiu ei , care ei ! Dar , cum zicea cineva , mai sus , sa avem rabdare sa se puna in…. legalitate putin treburile , c-apoi ne ocupam si de restul ! Multi stiu (si sunt implicati) cum stau treburile , dar nu vor sa recunoasca !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.