Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

ALDE a votat! Ovidiu Silaghi, locul 4 pe lista pentru europarlamentare

ALDE a votat! Sătmăreanul Ovidiu Silaghi ocupă locul 4 pe lista pentru europarlamentare. Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat astăzi că primele trei locuri pe listă sunt ocupate de Norica Nicolai, Daniel Barbu şi Renate Weber după care urmează Ovidiu Silaghi.

„Pe locul întâi doamna Norica Nicolai care este în momentul de faţă parlamentar european din partea ALDE, pe locul doi profesorul universitar doctor Daniel Barbu, fostul preşedinte al AEP şi fost ministru al Culturii, pe locul 3 Renate Weber europarlamentar din grupul ALDE, pe locul 4 Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor şi fost parlamentar şi europarlamentar, pe locul 5 deputatul Varujan Vosganian, pe locul 6 Andrei Gerea, chestorul Camerei Deputaţilor, deputat, pe locul 7 conf. univ dr. Radu Silaghi Dumitrescu de la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj, pe locul 8 deputatul Eusebiu Pistru, locul 9 Horia Victor Toma fost europarlamentar, fost primar al oraşului Ploieşti şi locul 10 Tudor Tim Ionescu de la organizaţia de tineret ALDE. În continuare, sunt pâna la locul 33 o serie de alţi colegi care sunt preşedinţii organizaţii. Exista o repartiţie echilibrată între regiunile geografice în aşa fel încât toţi alegatorii noştri să aibă convingerea că votează o listă care le va reprezenta interesele în viitor în Parlamentul European”, a spus Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a punctat că partidul său va propune listă separată de PSD la alegerile europarlamentare.

După cum am anunţat,  Ovidiu Silaghi se afla printre preferaţii lui Tăriceanu.

6 comentarii

  1. Hshhag Răspunde

    La puscarie,gunoi penal ! Doar gunoaiele stiti sa le promovati ?!! Avem atatia oameni capabili in orasul ala si voi readuceti gunoaiele pe lista. Rusine !! Fatza de broscoi

    • Vasile Răspunde

      Deci daca n-o sustii pe Luluta la fonctie in iuropa esti antiroman dar daca nu-l sustii pe Silaghi sa ajunga europarlamentar esti un bun satmarean, da? Logica de cacat, minti de dobitoci hastagisti, de oameni fara norocul intelegerii rationale in viata asta. De ce nu iti e bun Silaghi, boule? Ai alt satmarean care sa aiba sanse la iuropa? NU zicem de Ion Mircea Pascu ca nu e asta discutia acuma. Dar Silaghi trebuia sa fie demult europarlamentar daca nu intervenea luluta cu deneau’ ala nenorocit care nu e in stare sa probeze nimic, Tii minte faza asta, imbecilule? Bai idiotilor, voi inafara de balacarit mai aveti ceva in capu ala mic si urat pe care ati avut ghinionul sa-l dobanditi prin nastere?

  2. Parere Răspunde

    Gelatul, vopsitul (nu doar la par) ce mai vrea? Sa treaca din nou la PSD?! Scuze a trecut doar pe la vreo 4 partide pana amu’.mai lăsați si tineri pe locuri eligibile, nu doar epave! Doar o parere

  3. sătmărean Răspunde

    Iar se bagă singur în seamă, Ovidiu Silaghi?! Sper să nu fi uitat sătmărenii că de dragul unei funcții a trecut la PSD, iar apoi s-a reîntors cu seninătatea celui ce nu a fost nciciodată traseist politic. Să nu uităm, dragi sătmăreni, tot grație lui, “avem” cel mai nou pod de peste Someș!
    De asemenea, cred că trebuie precizat faptul că dacă ALDE avea o conduită corectă, PSD-ul nu reușea să distrugă țara, justiția, viitorul copiilor noștri.

  4. observator Răspunde

    S-ar putea ca locul 4 să nu fie eligibil, ALDE obținând maxim 3 mandate, apoi să vedeți cum își schimbă Sisi din nou “freza”, partidul etc. !

  5. Ion Sătmărean Răspunde

    Degeaba a votat ALDE, mai trebuie să voteze și românii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.