Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Atenție cui deschideți ușa! Invazie de muncitori falși în Satu Mare

Atenție cui deschideți ușa! O sătmăreancă trage un semnal de alarmă cu privire la o nouă metodă de înșelăciune. Este vorba despre câțiva muncitori falși care bat la ușile oamenilor pe motiv că au fost trimiși să repare anumite lucruri.

Concret, spune femeia, este vorba despre doi bărbați îmbrăcați în muncitori, care intră în blocurile ori casele din municipiul Satu Mare și sună la ușile oamenilor cărora le spun că au fost trimiși de un vecin ori de o anumită companie pentru a remedia o problemă. Odată intrați în casă, falșii muncitori caută să îi păgubească pe oameni.

,,Atenție. Astăzi, în zona pieței mici, doi bărbați îmbrăcați în muncitori, având la mână o scară din aluminiu și o geantă pentru scule au sunat la ușa vecinului meu. Am ieșit eu și i-am întrebat ce vor, mi-au spus că au de făcut câteva reparații. Le-am spus că nu e nevoie să repare nimic. Au plecat cu greu. Fiți foarte atenți, se plimbă și se uită unde ar putea intra mai ușor”, a spus sătmăreanca.

Povestea femeii, postată pe un grup de facebook, a atras un val de reacții din partea internauților care au precizat că s-au confruntat și ei cu astfel de situații.

,,Săptămâna trecută alți muncitori au încercat să intre în mai multe locuințe, pe motiv că au fost trimiși de un anumit vecin”, declară un sătmărean, completat de un altul: ,,Și la noi au sunat, dar i-am fugărit”.

,,Ce se întâmplă, e invazie? Chiar astăzi m-am întâlnit cu doi astfel de muncitori. Au sunat la ușă și mi-au spus că au fost trimiși de vecina de jos. I-am fugărit imediat”.

,,Au intrat și la noi în curte și au început să se plimbe. De atunci nu am mai uitat niciodată să încui portița”.

Acestea sunt doar câteva dintre mesajele sătmărenilor care spun că i-au confruntat pe așa zișii muncitori. Așadar, fiți cu mare băgare de seamă și fiți foarte atenți pe cine lăsați să intre în casele dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.