Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Un fost şef al Poliţiei Satu Mare a preluat un partid. Coordonator pe Transilvania

Un fost şef al Poliţiei Satu Mare, Liviu Tăut, s-a înscris în UNPR. El a primit funcţia de preşedinte executiv la filiala din Maramureş şi a fost numit şi coordonator pe regiunea Transilvania, anunţă PortalSM.

Născut pe 17 iulie 1961, în localitatea Cărăseu, comisarul şef Liviu Taut a crescut în Culciu. El a absolvit Şcoala de Ofiţeri Bucureşti, Facultatea de Drept, după care a fost repartizat la IPJ Maramureş, unde a avansat până la ocupare funcţiei de şef Serviciu Ordine Publică. Ulterior, el a fost numit adjunct al şefului IPJ Sat Mare iar ulterior şef.

Liviu Tăut a fost implicat într-un doar DNA, fiind acuzat de luare de mită, în formă continuată. După mai mulţi ani de judecată, el a fost achitat definitiv de către instanţă, iar acum s-a implicat în politică.

 

12 comentarii

  1. Govor Răspunde

    A fost anchetat de procurorul din articolul anterior, care acuma protestează :)0000

    Jsuuusss in ce țara trăim

  2. Nicu Răspunde

    A fost trimis in judecata si achitat de Inalta Curte de Casatie si Justitie, fiind nevinovat. Au reusit sa isi bata joc si de acest om, fiind nevoit sa se pensioneze. Rusine pt cei ce se dedau la astfel de manevre.

  3. Govorache Răspunde

    Marius iancu
    Dicu levente denuntator , Sifon la sri de cind e lumea

  4. Barby Turice Răspunde

    CORECTARE:A fost cativa ani adjunct al sefului IPJ Maramures iar in Satu Mare a venit direct pe functia de inspector sef in anul 2005,cu grad de comisar sef !E drept ca a fost si adjunct la IPJ Satu Mare,cu grad de CHESTOR, insa dupa ce s-au schimbat unele ”lucruri” in politica,asta dupa ce intre timp a ocupat niste functii de conducere MAI in Bucuresti !Iar dosarul DNA CRED ca i-a fost ”asigurat” de catre ”gasca” DNA Oradea ,recent demisa si a fost achitat de ICCJ.A fost unul dintre cei mai buni ofiteri de politie pe care i-a avut satmarul,si poate cel mai pregatit profesional inspector sef !!!

    • Coca Ina Răspunde

      Esti foarte documentat… stii multe tu… dar cum a ajuns in acele functii stii? Intreaba niste prieteni: din zona Vama, din zona PSD, ALDE, PMP, PNL si tot esicherul politic( cand dl nu avea voie nici sa relationeze cu politicieni) , si in general din orice zona care i ar fi putut aduce profit personal. Unul dintre cei mai buni politisti?!? A diatrus IPJ Satu Mare….

      • Rover Răspunde

        Cum a distrus ipj-ul?Habar nu ai ce a făcut acest om pentru Poliția Satu Mare vorbești fără să știi,a obținut un spațiu pentru Poliția Municipiului și a înființat secția 1 de poliție pentru ca polițiștii să aibă locuri de muncă cât de cât decente,iar cetățenii de dincolo de pod să trebuiască să treacă pentru orice problemă în partea cealaltă de pot mai exact la poliția veche de pe Cuza Vodă.A și încă ceva a început renovarea actualului sediu de pe str.Mihai Viteazu ,ca astăzi actualii conducători unii dubioși să aibă unde să se lăfăie,fiind făcuți șefi de birou pe vremea când Tăut era șef IPJ ,să nu uite că unii mai și știm cum a luat și examenele de șef IPJ ,ieșind cu mizerii în presă și altele etc.sunt multe.Ce nu știe multă lume este că acel dosar pe care l-am fabricat DNA Oradea a fost făcut cu ajutorul doamnei de “fier”care era ofițer judiciarist la DNA ,pentru a elibera locul de adjunct la IPJ pentru scumpul ei soț Șugag Emil,doi oameni care nu au excelat în muncă de poliție,dacă veți dorii vă vom da și detalii.Să nu uităm că doamna a ajuns în unele funcții datorită unchiului Molnar care i-a și școlit pe cei doi,inclusiv cu dosarul care l-au făcut lui Tăut.Molnar având o vastă experiență în astfel de mizerii ,așa l-a înlăturat și pe Călăianu de la finanțe,și pe D-ul Păcurar de la Informația zilei,din afacerea cu IJPIPsul și ar mai fi multe de spus dar deocamdată atât ajunge.PS.dosarul lui Tăut a fost făcut și cu ajutorul SRI uni știu mai multe!

  5. baba wanda Răspunde

    Saracul Liviu!O fi avand intentii bune.Dar la Satu Mare s-a pricopsit cu un presedinte numit de centru-acesta a acceptat dintre multi intrebati!Acesta se dadea mare nepot al generalului Danescu -fie iertat-politist de frontiera ,sau granicer fiind.A acces in functie ,nefiind altii,iar acum se vantura ca mare admirator al generalului fara trupe Oprea.E partidul dus pe culmi de Opris-400 de voturi-tradat pentru Basescu etc.Marele viitor Danescu,promite la fraierii pensionari functii,grade superioare …Vreti sa-l admirati in toata spendoarea?Mergeti la cafea intrun restaurant central in jurul orei 10.30 si ascultat-i plangerile despre pensia sa!Spun unii ca a alungat prin modul de exprimare si putinii clienti ai barului!

  6. Vasile vasile Răspunde

    Prietenul si protectorul lui crisan mihai din vama, poreclit salvina, pe care l-a ajutat si sustinut sa isi desfasoare nestingherit afacerile dubioase …. contrabanda cu tigari… si altele…. pe care politia nu le vede, sri-ul nu le aude iar dna-ul nu are probe, desi toti osenii cunosc ce fel de om este si cu ce se ocupa, ajungand un mic rege in oas, pe care politia il lasa in pace cand conduce masina oleaca beat.
    ….
    Vorba ceie… spune-mi ce prieteni ai ca sa stiu cine imi esti

  7. Podar Anna Răspunde

    Vasile Vasile, fi sigur că dacă era ceva palpabil referitor la ce afirmi, gruparea de vânători de funcții, distrugători de oameni, familii,cariere și destine, ar fi acționat fara ezitare. Cine sunt vânătorii?! Cei mai sus menționați în comentarii, plus alții care au ocupat și mai ocupă funcții publice la nivel local, magistrați controversați și alții membri din haită.

    • Rover Răspunde

      Ai foarte mare dreptate dacă era așa cum spune Vasile Vasile gruparile care au fabricat dosare ar fi putut să jubileze acum ,ghinion ,nu le-a reușit dar din păcate au distrus destine.Au încercat să preia funcții cu japca,dar nu este pentru cine se pregătește este pentru cine se nimerește.

  8. Rivotril Răspunde

    Răutăți gratuite din partea unor ” foști” .Nu credeam că se vor coborâ atât de jos dar se pare că niște amărâte de alegeri aprind ambiții demult apuse.

  9. Cretinel Răspunde

    Multi spalati pe creieri de latrine si RTV. Votati fratilor cum va spun penalii, care vor prospera in continuare, iar voi veti trai din salariul minim si ajutorul de somaj! Lasa ti va manipulati in continuare, de tot felul de detinatori de informatii, care “ stiu ei”, si veti avea o tara ca afara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.