Ultima actualizare: ieri, 21:40
Locale

Gașca Zurli donează 5.000 de euro pentru familia cu șapte copii

Sătmăreanca Mirela Retegan și Gașca Zurli donează 5.000 de euro pentru familia din Tătărești. Așa cum a promis, fondatoarea Zurli se implică în ajutorarea familiei greu încercate și va dona toți banii strânși în urma a două spectacole ce vor avea loc, în acest weekend, în municipiului Satu Mare.

,,Mă pregătesc pentru Satu Mare. Ne tinem promisiunea: două spectacole si banii ramasi dupa plata tuturor taxelor, se duc către #casaoamenilorbuni. Le-am promis copiilor că până la 1 martie vor avea o casă noua. Maine e 1 martie. Misiune indeplinită!”, a transmis Mirela Retegan pe Facebook.

Spectacolul Gașca Zurli – Puterea Zâmbetului  va avea loc duminică, 3 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Satu Mare.

Reamintim că avansul pentru casa familiei din Tătărești care a rămas fără locuință în urma unui incendiu a fost deja plătit. De asemenea, pompierii au anunțat în această dimineață că au strâns peste 8.500 de lei, iar pe lângă această sumă vor aduna obiecte utile și electrocasnice și de asemenea vor ajuta cu muncă fizică la renovare și la mutarea familiei în noua locuință.

Donații se pot face în continuare în următoarele conturi:

Cont LEI RO24BTRLRONCRT0146227501

Cont EURO RO71BTRLEURCRT0146227501

Cont LIRE RO29BTRLGBPCRT0146227501

Cont DOLARI RO75BTRLUSDCRT0146227501

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
DECIZIE. „Școala nr. 10” și-a schimbat denumirea în „Școala Rakoczi Ferenc”

Consiliul local a aprobat în ședința de astăzi schimbarea denumirii „Școlii Gimnaziale nr. 10” în „Școala Gimnazială Rákóczi Ferenc”, cu...

Închide