Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Ghinion pentru doi hoți din Satu Mare. Au fugit de pușcărie, dar au fost prinși când se așteptau mai puțin

Un sătmărean, urmarit national a fost prins la aproape trei ani de la condamnare, iar un altul a fost prins la trei luni de cand a fost dat in urmarire nationala. Cei doi au fost săltați de polițișii din Sălaj.

Un barbat de 43 de ani, din judetul Satu Mare, urmarit la nivel national, pe numele caruia judecatoria Satu Mare a emis mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea la data de 30 iunie 2015, pentru infractiunea de furt, a fost prins la sfârsitul saptamânii trecute, joi 31 ianuarie, de politistii din cadrul Politiei de Proximitate, in municipiul Zalau, in cadrul activitatilor de patrulare.

Cel in cauza are de ispasit o pedeapsa de 8 luni inchisoare. Barbatul a fost depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Salaj si urmeaza a fi transferat la penitenciar in vederea executarii pedepsei.

Un alt satmarean, de 24 de ani, dat in urmarire nationala de catre Inspectoratul de Politie Judetean Satu Mare, a fost prins in 27 ianuarie de politistii din Salaj. Cel in cauza fusese dat in urmarire nationala la data de 3 noiembrie 2018, banuit de comiterea unei infractiuni de tâlharie calificata. Pe numele acestuia, Judecatoria Carei a emis mandat de arestare preventiva.

Politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si politistii din cadrul Politiei Orasului Jibou l-au identificat pe satmareanul de 24 de ani pe raza localitatii Muncel, sat cu numai 170 de locuitori din comuna Cristolt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.