Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Romeo Nicoară: În lipsă de “măreţe” realizări, PSD-iștii critică Opoziția

Deputatul PNL Romeo Nicoară le-a răspuns astăzi PSD-iştilor, care i-au acuzat de ipocrizie şi lipsă de responsabilitate, arătând că de fapt în lipsa unor realizări “măreţe”, social democraţii s-au găsit să critice Opoziţia.

Redăm în totalitate declaraţia sa:

“Dovadă de leadership, marca PSD

Întruniți într-un soi de Mare Adunare, în weekend, PSDiștii din Satu Mare s-au gândit că în lipsă de altceva, de “mărețe” realizări, între 2 impozite noi introduse, poate chiar și o taxă pe aer sau devalizarea Pilonului 2 de pensii, să își dea cu părerea despre … Opoziție. Li s-au terminat dușmanii și au ajuns la PNL! Grea guvernare!

Așa e când tu, PSD, nu ai ce face, când economia o ia razna, când băncile închid porțile guvernului, când poporul iese în stradă împotriva lui Tudorel-Gargamel și a șefului său din Teleorman. Te apuci și înjuri opoziția! Ieși și înjuri temeinic, ca un birjar, pentru că atâta poți, atâta știi, atât te duce capul.

Ei speră că poate mai uită lumea de inflație, de umilințele îndurate la ghișee, de hărțuiala continuă a ANAFului asupra firmelor, de lipsa fondurilor europene, de noroaiele din care ne-ar fi scos doamna Viorica, de toaletele din fundul curții, de lipsa autostrăzilor și de tot.

Înjuratul opoziției le ocupă tot timpul. Vorba aceea e sloganul lor: “Noi muncim, nu gândim!”

 

4 comentarii

  1. Barby Turice Răspunde

    E bine totusi ca nu taie salarii si pensii,nu inchid spitale si nu disponibilizeaza oameni ,asa cum faceati voi sub ”domnia” celui mai distrugator presedinte si guvern din cat a avut Romania,sub pretextul ca salvati tara de ”criza” ! Voi,dupa ce v-ati schimbat numele si culoarea, iesiti fara rusine acum si criticati pe altii,dar lumea nu a uitat ce culoare ati avut: culoarea cacatului!!

  2. x-ulescu Răspunde

    PNL — este ca un organism din filmele SF infestat ..de viermii pdl-ului. controlat de ei.
    PNL – in lipsa de optiuni critica totul fara sa vina cu variante CONCRETE .. vin cu lozinci de genu , ,legea pensiilor nu e buna , bugetul nu e bun,legea cutare nu e buna ..sa spuna si varianta lor ca oamenii sa stie ce si cum.

    • Teo Răspunde

      Întocmai! O adunătură de ipocriti penali la fel ca si presedintele lor Werner, care n-au facut nimic decat sa latre si sa denigreze atat majoritatea aleasa in mod democratic, cat si tara asta! Incredibil! Nu am crezut ca Romania va fi vreodată condusa de o nulitate precum Klaus, un presedinte aflat pe statul de plata al strainilor, cu o agenda clar aservită intereselor straine, un penal ce sfideaza constitutia, înconjurat de o adunătură de lachei si lichele scuturate din desaga basista, sustinut de un aparat mafiot bine pus la punct de Capitanul Hahaitor, in frunte cu baschetbalista Codruta, procuroarea comunista mancatoare de rahat Macovei si toata suita de acoliti la fel de penali….si lista continua…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.