Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

SANCȚIUNE. Elevii ce s-au bătut la Școala „Mircea Eliade” au nota scăzută la purtare

Elevii ce s-au bătut săptămâna trecută la Școala Gimnazială „Mircea Eliade” din municipiul Satu Mare au fost sancționați. Unul dintre elevi a fost pedepsit cu scăderea notei la purtare la 6, iar celalalt cu scăderea notei la purtare la 7 şi cu mutarea într-o altă clasă.

Elevul ce a publicat filmulețe pe internet a fost sancționat cu nota 8 la purtare. Tototdată, cu nota 8 a fost sancționată și eleva ce a filmat întreaga scenă.
________________
Vă reamintim că potrivit imaginilor obţinute de PortalSM, un copil a fost bătut de colegii săi, în vreme ce restul colegilor filmau totul. Totul a început în sala de clasă, după care bătăușii au continuat să-l lovească pe coleg și în curtea școlii.

Filmarea a ajuns la o persoană ce a publicat videoclipul pe Facebook, într-un grup din Satu Mare, cu rugămintea de a fi distribuit de cât mai multă lume, acest lucru pentru a opri repetarea unor astfel de incidente și în alte școli.

”Azi am primit niste clipuri in care niste elevi din scoala Mircea Eliade din judetul Satu-Mare se i-au la bătaie cu un copil amărât, pe lângă acest lucru se bat 2 contra 1 iar ceilalți colegi nu vor să intervină dar pe langa asta ei susțin această bătaie !!!

Veau sa fac apel la toți utilizatorii rețelei de socializare sa distribuie mai departe aceste lucruri pentru că autoritățile să vadă acest lucru și să se ia masuri in această legătură ! Până când îți vei trimite copilul la școală și el in loc sa învețe sa fie bătut sau luat de fraier de toți alții care se cred ” șmecheri ” .

Cât timp lumea nu deschide ochii și vede lumea rea din jurul lor ? Adică totuși până la o limită este tot, te omori că sa poți să îți crești copilul să îl educi să îl trimiți la școală dar totuși pentru ce ….? Pentru că alți copii care fac pe șmecherii se cred mai buni ! Până când se mai întâmplă aceste lucruri ..VREAU SA APELEZ LA TOTI UTILIZATORII DE FACEBOOK , TRIMITETI CLIPUL MAI DEPARTE!”, este mesajul bărbatului ce a făcut publică filmarea.

Cel ce a trimis filmarea către persoana ce a publicat videoclipul a spus că profesorii au ajuns după 20 de minute în locul în care s-a petrecut totul.

3 comentarii

  1. giovanni Răspunde

    Poi de ce sunt pedepsiti cei care au postat si filmat daca nu postau totul se musamaliza ,si se trecea cu vederea si va mai mirați că lucrurile se agravează vor fi si mai rele vremuri e de-abia începutul.

    • nuconteaza Răspunde

      Corect. Solutia e sa fie totul pe ascuns ca atunci e ok. Deci puteti da drumu la violuri pe banda, cat timp nu-s filmate, totul e ok. La fel si cu crimele… si unii se mai mira de ce merge tara atat de “bine”. Daca tot permitem bataile in scoli, n-ar fi mai ok sa-i lasam cu cutite sa se poata apara? Si daca tot o sa dam drumu la cutite, n-ar fi ok sa aiba pistoale in caz ca is prea multi vs 1? Daca tot ajungem la pistoale cred ca solutia finala e sa desfiintam scoala si sa facem loc de razboi pentru copii… macar asa le antrenam spiritul de supravietuire.

  2. Lidia Răspunde

    O făcut bine… Dacă unu se leagă de mine o fac și eu.. ce naiba. ?✌️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.