Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

VIDEO UPDATE. Bătaie la şcoala Mircea Eliade. Anchetă după imaginile publicate

Bătaie la şcoala Mircea Eliade. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare a dispus în această dimineaţă efectuarea unei anchete la școala gimnazială „Mircea Eliade” din municipiul Satu Mare după publicarea unor imagini cu un elev care este bătut de colegi.

Conducerea şcolii face verificări în această dimineaţă, va stabili în ce condiţii a avut loc altercaţia.

Potrivit imaginilor obţinute de PortalSM, un copil a fost bătut de colegii săi, în vreme ce restul colegilor filmau totul. Totul a început în sala de clasă, după care bătăușii au continuat să-l lovească pe coleg și în curtea școlii.

Bătaie la şcoala Mircea Eliade.

Filmarea a ajuns la o persoană ce a publicat videoclipul pe Facebook, într-un grup din Satu Mare, cu rugămintea de a fi distribuit de cât mai multă lume, acest lucru pentru a opri repetarea unor astfel de incidente și în alte școli.

”Azi am primit niste clipuri in care niste elevi din scoala Mircea Eliade din judetul Satu-Mare se i-au la bătaie cu un copil amărât, pe lângă acest lucru se bat 2 contra 1 iar ceilalți colegi nu vor să intervină dar pe langa asta ei susțin această bătaie !!!

Veau sa fac apel la toți utilizatorii rețelei de socializare sa distribuie mai departe aceste lucruri pentru că autoritățile să vadă acest lucru și să se ia masuri in această legătură ! Până când îți vei trimite copilul la școală și el in loc sa învețe sa fie bătut sau luat de fraier de toți alții care se cred ” șmecheri ” .

Cât timp lumea nu deschide ochii și vede lumea rea din jurul lor ? Adică totuși până la o limită este tot, te omori că sa poți să îți crești copilul să îl educi să îl trimiți la școală dar totuși pentru ce ….? Pentru că alți copii care fac pe șmecherii se cred mai buni ! Până când se mai întâmplă aceste lucruri ..VREAU SA APELEZ LA TOTI UTILIZATORII DE FACEBOOK , TRIMITETI CLIPUL MAI DEPARTE!”, este mesajul bărbatului ce a făcut publică filmarea.

Cel ce a trimis filmarea către persoana ce a publicat videoclipul a spus că profesorii au ajuns după 20 de minute în locul în care s-a petrecut totul.

Un comentariu

  1. Nimeni Răspunde

    Si uite-asa s-a ajuns ca toata tara sa se ocupe de bataia a doi baieti. Nu incurajez atitudinea baietilor dar nici nu-mi place ca astfel de fapte trebuie sa ajunga sa se discute la nivel de tara. Totusi, pe copiii astia nu-i supravegheaza nimeni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.