Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Alianţa USR-PLUS a reușit să strângă la Satu Mare 3.000 de semnături

Alianţa USR-PLUS a strâns 3.000 de semnături pentru alegerile europarlamentare, potrivit liderilor sătmăreni ai partidului. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, la Satu Mare.

Alianţa USR-PLUS se află printre primele zece filiale din țară în ceea ce privește numărul de semnături strânse ce are în vedere participarea la scrutinul electoral.

“3000 de semnaturi au fost strânse la Satu Mare. Tinerii semnează foarte ușor, dar sunt puțini în Satu Mare, față de orașe unde sunt centre universitare. Suntem în top zece în România la strângerea de semnături,” a precizat Radu Panait, unul dintre liderii USR Satu Mare.

La nivel național, Alianţa USR-PLUS a ajuns la aproape 195.000 de semnături, a precizat candidatul la europarlamentare Dragoş Pîslaru.

7 comentarii

  1. dorel cetatean Răspunde

    Absolut degradant articolu pentru autorul lui. Eu inteleg ca in Satu Mare nu exista nimic, nici macar ziaristi, doar trompete, dar, pentru o informare corecta: USR nu a strans semnaturi, Alianta USR+Plus a strans semnaturi.

  2. HBC Răspunde

    niste pacalici ……………..ne meritam soarta !!!!!

  3. Adrian Răspunde

    3.000 de semnaturi intr-un oras imbatranit si din care tinerii fug pe capete e un rezultat ce merita a fi salutat. Speram sa apara si aici o bresa pentru a sparge monopolul partidelor vechi care au transformat un oras altadata boem intr-un pension fara speranta.

  4. vasi Răspunde

    I-ote la ei cum stau ca trei milogi si se chinuiesc sa zambeasca fals! Ala din stanga cu claia aia pe cap parca-i f_#t in c#r. Daca-i cauti la adevarata agenda ti se face scarba… Cata falsitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.