Ultima actualizare: ieri, 23:17
Locale

DRAMĂ. Mama unui sătmărean de la “Românii au talent” a decedat!

Mama unui sătmărean de la “Românii au talent” a decedat! Sătmăreanul Ludovic Flitner, având numele de scenă Luizz Jackson, a anunţat, cu tristeţe, pe contul său de facebook, faptul că mama sa a decedat. Femeia nu a văzut prestaţia sa de la Românii au talent, care ar fi făcut-o mândră de copilul ei.

“Nu ai apucat erai incostienta cand vorbeam despre tine ca pentru tine am plecat in Anglia pentru tine am muncit 2 ani sa te faci bine si tot ai plecat …?????? am sa dovedesc la lume ca nu m ai facut fara motiv pe lume si cei care radeau…, Ii doresc la toata lumea mama cum erai tu, ca pana la 21 de ani tot ai vrut sa ma ingrijesti sa mi speli hainele, chilotii… ,mereu imi dadeai bani pe ascuns mereu imi voiai binele … ma doare rau ca ai plecat …. ???????????!!!!!”, a scris Luizz Jackson.

El a reuşit să obţină trei de DA la emisiunea Românii au Talent de la Pro TV difuzată în această  lună, interpretând cu lacrimi în ochi o melodie a celebrului Eminem.

Luizz are  o poveste tristă. A mărturisit că este singurul care ştie să scrie şi să citească din familia sa, având patru fraţi care au fost nevoiţi să meargă la muncă de mici. El a fost în Anglia la muncă în ultimii ani, dar din cauza faptului că mama sa s-a îmbolnăvit, a venit acasă.

În această seară a obţinut votul Andrei, lui Andi Moisescu şi a lui Florin Călinescu, singurul care i-a dat un NU a fost Mihai Petre, pe motiv că a părut încrezut.

PortalSM transmite sincere condoleanţe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. TRAGEDIE. Poştaş decedat în accidentul din Medieşu Aurit! A doua victimă, în moarte cerebrală

Poştaşul din Medieș Râturi a decedat în accidentul din Medieşu Aurit, iar o altă victimă este în moarte cerebrală! Cele...

Închide