Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. TRAGEDIE. Poştaş decedat în accidentul din Medieşu Aurit! A doua victimă, în moarte cerebrală

Poştaşul din Medieș Râturi a decedat în accidentul din Medieşu Aurit, iar o altă victimă este în moarte cerebrală! Cele două victime se aflau în maşina personală, condusă de către o cunoştinţă, care la ieşirea din Medieş Râturi nu a acordat prioritate unui alt autoturism care circula pe relaţia Satu Mare – Baia Mare.

În urma impactului, maşinile au fost proiectate în şanţ. Poştaşul (43 ani), cea de-a doua victimă (35 ani), şoferul (67 ani) şi şoferul celeilalte maşini (59 de ani), au fost transportate la spital.

Câtva ore mia târziu însă, poştaşul a decedat din cauza rănilor suferite, femeia de 35 dee ani fiind în moarte cerebrală.

Ce spune poliţia despre accidentul din Medieşu Aurit!

“În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 67 de ani, din localitatea Medieș Râturi, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe drumul prioritar de un bărbat, de 59 de ani, din localitatea Seini.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a șoferului, de 67 de ani și a doi pasageri, care se aflau cu acesta în autovehicul de 43, respectiv 35 de ani, din aceeași localitate și vătămarea corporală ușoară a celui de al doilea conducător auto”, a transmis Poliţia Satu Mare.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.