Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Gest impresionant al jandarmilor. Au donat sânge și au adus bucurie în casa unei familii cu șapte copii

Devenită deja o tradiţie între cadrele unităţii, activitatea de donare de sânge a adunat şi de această dată peste 60 de militari jandarmi, care s-au prezentat săptămâna aceasta la Centrul de Transfuzie Sanguină Satu Mare.

Fericirea a venit în după amiaza zilei de vineri, când luptătorii Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil au “descins” în curtea familiei Szulczer din localitatea Gerăuşa. ”Înarmaţi” cu jucării, dulciuri, alimente de bază, rechizite şi ghiozdane (cumpărate din bonurile primite pentru donarea de sânge, dar și din contribuții ale jandarmilor), jandarmii sătmăreni au adus zâmbete pe fața celor 7 copii ai familiei, care pentru câteva minute au fost jandarmi.

Sursa – Jandarmeria Satu Mare

4 comentarii

  1. Adinutza Răspunde

    Felicitări vouă.Bravo băieți 2 fapte bune deodată ati donat sange(ajutand pe cei bolnavi)+ajutand niste sufletele mici sa fie fericite macar o vreme.?

  2. cefe late Răspunde

    Lucrati la imagine de cand cu 10 August si gazarile din piata..v-au trimis cei din Bucale circulara sau ordin este..tot patati ramaneti..pensie usoara..ca voi sunteti speciali..de prosti…

  3. Unu' Răspunde

    Felicitări!
    Dar niște gaze lacrimogene nu le-ați dat?
    #nu_uităm! #10August!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.