Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

FOTO. A început renovarea casei familiei din Tătărești. Pompierii au donat materiale de construcții

A început renovarea casei familiei cu șapte copii din Tătărești. Familia are, din data de 1 martie, o nouă locuință, după ce mama a semnat contractul în numele copiilor ei. După finalizarea actelor, oamenii s-au mobilizat din nou pentru a ajuta la renovarea casei. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Satu Mare a dat o puternică mână de ajutor în acest sens, donând materiale de construcții.

Renovarea casei a început în această săptămână cu săpatul șanțurilor pentru a introduce apa, iar ieri, de 8 Martie, familia din Tătărești a primit un cadou extraordinar din partea pompierilor. Salvatorii au donat materiale de construcții în valoare de peste 8.000 de lei.

,,Au sosit si darurile de 8 Martie! Multumim ISU Satu Mare pentru donație. Materialele de construcție în valoare de 8600 lei au fost achitate din colecta celor de la ISU Satu Mare! De mâine, ne apucăm de lucru la casa! Doamne ajuta!”, se arată pe pagina de Facebook a campaniei de ajutorare.

Reamintim că familia cu șapte copii care a rămas fără casă în urma unui incendiu devastator, și-a văzut astăzi visul împlinit. Familia din Tătărești are o nouă locuință, după ce mama a semnat vineri 1 martie, contractul, în numele copiilor ei.

Sătmărenii au dat dovadă de o solidaritate excepțională. Datorită donațiilor familia din Tătărești are, oficial, o nouă casă. Coordonatorul campaniei de ajutorare, Marcela Papici, a ținut să le mulțumească tuturor celor care s-au implicat în această campanie, precizând totodată că achiziționarea locuinței reprezintă doar un prim pas.

,,Am plătit casa! Cei 22.000 Euro au fost achitați! De azi, ne concentrăm pe renovare, amenajare, dotare! Multumim tuturor celor care ne-au fost alături!”, a scris Marcela Papici, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.