Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Dacian Cioloș, în mijlocul sătmărenilor. Candidații Alianței 2020 USR-PLUS, acțiune în centrul Sătmarului

O parte dintre candidații Alianței 2020 USR PLUS pentru alegerile europarlamentare, în frunte cu Dacian Cioloș, au ajuns în această după-amiază la Satu Mare, unde au participat la o întâlnire cu membrii și simpatizanții Alianței.

În această după-amiază, duminică, 24 martie, la ora 15.00, Dacian Cioloș, Cristian Ghinea, Dragoș Pîslaru, Vlad Botoș și Dan Clinci, candidați ai Alianței 2020 USR PLUS de pe lista comună, au participat la o acțiune de strângere de semnături în Pasajul Pietonal ,,Corneliu Coposu” din municipiul Satu Mare.

“Continuăm campania, pentru că este o ocazie pentru a interacționa cu oamenii. Noi chiar le-am adunat, aceste aproape 500.000 de semnături, am stat de vorbă cu oamenii. Satu Mare e o zonă foarte dinamică, și pentru USR și pentru PLUS și am venit să îi susținem pe colegii noștri. (…) Alegătorii își doresc în primul rând o schimbare. Vor să le spună celor de la PSD și ALDE că timpul lor a trecut și că e nevoie de o alternativă politică. Obiectivul nostru este să ajungem în 2020, și mai repede dacă se poate, să oferim o majoritate politică nouă în parlament și un Guvern” a spus Dacian Cioloș

Pe lângă acțiunea de strângere de semnături, candidații Alianței 2020 USR PLUS i-au invitat pe sătmăreni la o discuție liberă despre alegerile din 26 mai și despre viitorul României.

Cioloş speră ca după alegerile europarlamentare Alianţa 2020 să devină a treia forţă politică din România şi principala voce din opoziţie.

El a precizat că Alianţa are materiale informative şi în limba maghiară pentru a-i convinge pe etnicii maghiari să îi susţină.

24 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    nu mai scapam de cersetorii din salaj !!

    • Gyuri Răspunde

      Tu de prostia din cap trebuie să scapi!Slabe şanse.

    • Hastag Vasile Răspunde

      Este păcat de noi romanii să avem o clasă politică în care indivizi că acest securist au curajul să ne ceară votul.
      Cât a fost comisar european ce a făcut pentru țară?
      Nimic doar jocurile și interesele multinaționalelor. Domnule Cioloș care ai fost pri-ministru cu votul P.S.D noi nu ne mai lăsăm păcăliți de laboratoarele securiste,așa că marș la Bruxelles.

      • Gyuri Răspunde

        Vasile ai băşini în cap.Ce securist e Cioloş?De unde dracu le scoţi?Şi ce-ai fi vrut să facă pt. ţară ca şi comisar european?Ţi-ai băgat în cap meteahna PSD că dacă eşti într-o funcţie atunci trebuie să faci ceva să-ţi tragi partea.Nu asta e misiunea funcţiei de comisar european.Şi apoi,voi PSD-iştii ,oricum nu vreţi fonduri UE că nu se pot fura.Laboratoare securiste?Aiurezi!

      • Vlad Răspunde

        Declari ca ii securist nu vad care ii problema sau mai degraba ce intelegi tu prin faptul ca e securist!
        Adica ii o problema ca o renuntat la un salariu de trai personal pentru a veni si a incerca sa repare numele tari ? sau ii problema ca vine si nu vrea sa fure?

    • Alin B Răspunde

      Eu am un prieten Zalău care a fost consătean cu Cioloș.,cică este țigan și a fost împins de la spate de unchiul lui COLONELUL “VULPE” SECURIST cu state vechi in epoca lui Nea Nicu.

  2. giovanni Răspunde

    Stați liniștiți ca găsește oamenii care sa îi susțină ca la noi în oras analfabeti sunt destui.

    • Unu' Răspunde

      Tu ești un bun exemplu de semi-analfabet!
      Cei mai mulți analfabeți sunt ÎN psd!
      După modelul central, și local se promovează prostia și analfabetismul!

      • x-ulescu Răspunde

        hai ca in pnl ,usr + ,sunt numai doctoranzi si genii …se vede asta din postarile lor cu injuraturi ,si cu argumentul final …. mu13 … ce sa zic dastepti baetiii ,nu gluma

  3. Vlad Răspunde

    Nu inteleg multa lume scoate aberati precum ii ce o facut pentru tara dar tu ce ai facut ca stai toata ziua te uiti la televizor si acepti toate gozurile pe care le spun ei acolo mai informeazate si apropo datorita lu Ciolos poti acum sa iti faci o ferma pe fonduri europene si sa ai un inceput in viata cea ce ar fi foarte flexibil pentru tara asca sa crestem resursele si economia tari sa nu mai fie nevoie sa aducem de dincolo!

    • x-ulescu Răspunde

      ia verificati ,cat a fost ciolos comisar european pe agricultura , cat a luat subventii fermierul roman si cat au luat ceilalti din alte tari ue ?? ia pune cineva tabelu aici sa vedem ??

  4. Altu Răspunde

    Cu mâncătorii de rahat de la latrina 3 nu ai ce face. Ei repetă tot ce aud acolo. De curiozitate am urmărit puțin ce se vorbește acolo și sunt exact cuvintele care le auzi de la fanii lor:Ciolos securist, Iohannis vânzător de copii, toate partidele din opoziție sunt plătite de străini,cei care înjură la fel sunt plătiți etc . Apropo ,și eu înjur în fiecare zi PSD și nu primesc bani, spuneți ciumaților de unde să îmi iau banii.

    • x-ulescu Răspunde

      pt.tine e dulce rahatu de la insolventa tv , care nu-si plateste darile la stat ,dar este ingrijorata de buget , baaaaa 1 tlv , ,irealitatea , asa ca spor la treaba,.savureaza-l linistit

      • Altu Răspunde

        Mersi, că mi-ai dat dreptate , exact cuvintele lui Badea 5 secunde și compania. Hai, altele mai știi. Mă,tu ești Codrin Cap de P..A și nu recunoști,spui numai ce vrei că aia e realitatea. Hai că nu îți mai răspund că înafara de o scârbă imensă nu meriți nimic.

  5. Satmareanul Răspunde

    Da Ciolos, ar fi bine cei care credeti in el sa ii urmariti avanturarea lui, din 2000 incoace, el a cerut ajutorul fiecarui partid, de la PSD, PNL, PD, pentru a primi un loc de munca la ministerul agriculturii cu tot felul de scrisori de intentii si nu numai, in 2002 chiar a rugat un apropiat de psd sa puna vorba buna pentru el, si uite a ajuns comisar european, marioneta a unor grupuri de interese.
    Asa o patim ca de fiecare data, alegem cel mai putin rau si defapt se adevereste ca ala e cel mai mare rau pentru noi !

  6. Jan Răspunde

    Asistam la un inceput de an electoral.
    Mi-ar placea sa vad pe aceasta platforma on-line, o dezbatere serioasa de idei , o argumentare si contraargumentare a sustinerii sau combaterii unor programe sau oameni, …
    Ceea ce vad ma dezgista.
    Numai atacuri la persoana…
    Un om serios nu poate sa i ghita acest gen de mesaje.
    Spre regretul meu observ ca multe persoane care aveau niste comentarii si pu cte de vedere obiective, sint tot mai rare ca prezenta, probabil tot din cauza dezgustului pe care-l simt si eu.

  7. 007 Răspunde

    Cele mai elementare reguli patologice a votantului sunt;
    -m-a crescut mama(natura) hot…votezi cu hotii
    -m-a crescut mama(natura) escroc…votezi cu escrocii
    -m-a crescut mama(natura) analfabet…votez analfabetii
    -m-a crescut mama(natura) tradator …votez cu tradatorii
    -ma crescut mama(natura ,educat ,civilizat , deci normal…votez normalul
    Iar daca nu m-a crescut nimeni…nu ma duc la vot
    In rest morala este simpla,cititi postarile de mai sus si trageti concluziile de rigoare.
    Lista ramane deschisa…
    Of Doamne, ce popor ai putut lasa in frumusetea aceasta de tara ?!

  8. cârcotaş Răspunde

    România a fost făcută de masoni.Pe atunci nu era internet să-ţi arunci dejecţiile asupra lor.Probabil că azi n-ar fi posibil un 24 Ianuarie după câţi proşti au la îndemână tastatura prin care pot dărâma ce nu înţeleg.Şi atunci erau oponenţi dar puţini,care au fost ,,rezolvaţi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.