Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO/VIDEO. Ce spune Poliția despre accidentul mortal de lângă Botiz

Un bărbat în vârstă de 80 de ani și-a pierdut viața în acest sfârșit de săptămână, în urma accidentului teribil petrecut pe Drumul Național 19, între Satu Mare și Botiz. Polițiștii sătmăreni au făcut publice primele concluzii în cazul evenimentului rutier.

Ce spune Poliția:

La data de 23 martie, la ora 14.28, am fost sesizați despre faptul că pe D.N. 19, în afara localității Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier.

În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Satu mare, aceștia au constatat faptul că un bărbat, de 80 ani, din localitatea Satu Mare, conducând un autoturism, pe fondul neasigurării la efectuarea unei manevre de întoarcere, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar în aceeași direcție de mers de un bărbat, de 58 ani, din localitatea Cămârzana.

În urma impactului a rezultat decesul primului conducător auto menționat.

Sursa – IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Interesantă concluzie!
    În condițiile în care este o limitare de viteză și depășirea este interzisă în zonă, este destul de clar că șoferul autoutilitarei nu le-a respectat! Nu a văzut că Loganul vrea să întoarcă și a intrat în depășire, în loc să reducă viteza!
    Din punctul meu de vedere, este cel puțin la fel de vinovat și șoferul autoutilitarei!

    • Smo Răspunde

      Duba nu a intrat in depășite.Loganul a făcut dreapta stanga dreapta și din nou stanga peste drum, cel mai probabil i sa făcut rau la volan având și 80 de ani și strnduri la inima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.