Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

FOTO. Incendiu violent la o casă din județ. Intervenție dificilă a pompierilor

Nu mai puțin de 14 pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu 2 autospeciale de stingere a incendiilor și 6 pompieri voluntari din cadrul SVSU Vetiș au intervenit ieri seară pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Oar.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la un depozit alipit de casă și la întreg acoperișul imobilului.

Intervenția a fost una de lungă durată (peste 2 ore) și nu a fost lipsită de riscuri, deoarece în depozit se aflau și butelii de gaz, care au trebuit evacuate, iar la un moment dat plafonul casei s-a prăbușit.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă pagubele produse au fost însemnate. Au ars acoperișul, pe o suprafață de aproximativ 300 mp, 500 kg porumb aflat în depozitul de unde a izbucnit incendiul și s-a degradat plafonul casei.

Cauza probabilă a producerii acestui incendiu a fost jarul (din soba aflată în depozit) căzut pe materiale combustibile aflate în apropiere, flăcările cuprinzând porumbul depozitat și extinzându-se la acoperișul care nu era compartimentat fața de acoperișul casei de locuit.

Sursa – ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.