Ultima actualizare: azi, 10:57

Locale

FOTO. Ministrul Muncii la Satu Mare. Primele declarații în cazul grevei de la Electrolux

Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi, a ajuns în această dimineață, joi, 28 martie, în municipiul Satu Mare, cu scopul de a discuta cu sindicaliștii, cu reprezentanții instituțiilor statului din județ, precum și cu muncitorii aflați în grevă de nu mai puțin de 19 zile.

Înainte de a se întâlni cu prefectul Darius Filip și cu sindicaliștii de la Electrolux, ministrul Marius Budăi a dat o scurtă declarație despre greva generală, spunând că știe de acest conflict încă de la începutul lui.

,,De foarte mult timp există acest conflict de muncă în Satu Mare și am venit să înțeleg ce se întâmplă aici și să discut cu toate părțile interesate, să văd și poziția angajaților și poziția angajatorilor și poziția instituțiilor statului din județ. Știm de acest conflict de când s-a întâmplat, dar nu putem interveni brusc într-un conflict de muncă, trebuie întâi să vedem exact ce se întâmplă”, a declarat ministrul Marius Budăi.

Întrebat cum comentează faptul că muncitorii au început să doneze sânge pentru a primi tichete de masă, ministrul s-a rezumat în a spune că ,,sunt lucruri foarte grave”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.