Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO/VIDEO. Ministrul Muncii s-a întâlnit cu conducerea Electrolux. ,,Să profităm de pasul mare făcut azi”

Ministrul Muncii a avut o discuție în această după-amiază cu conducerea Electrolux Satu Mare. După întâlnirea cu reprezentanții fabricii, ministrul Marius Budăi a declarat că s-a făcut un pas mare în privința rezolvării conflictului.

,,Mai avem două, trei zile de discutat. Aș preferea să-i las pe dumnealor să se înțeleagă, rolul meu ca și ministru a fost ca să-i pun la masă pentru că aici exista un anumit blocaj. În primul rând, noi ca și Guvern, trebuie să ne asigurăm că românii noștri sunt respectați, dar și că angajatorii sunt mulțumiți la noi în România. Am vizitat și fabrica, am văzut și condițiile de lucru, iar conducerea mi-a spus că va asigura românilor noștri respectul cuvenit. Haideți să profităm de pasul mare făcut azi”, a declarat ministrul Muncii, Marius Budăi.

De asemenea, după întâlnirea cu ministrul Muncii, conducerea Electrolux a ținut să precizeze că există un optimism în ceea ce privește rezolvarea conflictului.

,,Vom avea o întâlnire și cu sindicatul, vom încerca să găsim o soluție să ieșim din această situație destul de dificilă. Nu este în interesul niciunei dintre părți să continuăm în situația în care suntem”, a precizat conducerea Electrolux.

Un comentariu

  1. dan t Răspunde

    Hmmm..romanii nostri…Pai mai nenorocitule, unde sunt romanii nostri respectati cand faceti praf mediul economic prin impredictibilitatea cadrului legislativ, cand faceti praf legislatia penala pentru a scapa infractorii de puscarie, unde este respectul fata de romanii nostri din generatiile viitoare cand va imprumutati cu miliarde de euro pentru pensii speciale si salarii nesimtite la bugetari, pe care nu le mai puteti achita, unde este respectul fata de romanii nostri care mor pe drumuri din cauza lipsei autostrazilor, sau respectul fata de romanii nostri care mor cu zile in spitale insalubre? Discurs de nationalism gretos, de doi bani, de la un ministru de doi bani! Sa-ti fie rusine, impostorule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.