Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Mama copilului mort în accident: „Veniţi cu un zâmbet și purtați ceva verde”

Copilul din Negrești Oaș ce a fost accidentat mortal de un TIR în data  de 23 martie, la Negrești Oaș va fi înmormântat mâine. Mama copilului a postat pe Facebook un mesaj în care anunța data și ora înmormântării.

Redăm mesajul mamei:

“David, băiatul nostru drag, a devenit unul dintre îngerii frumoşi şi buni care ne veghează de undeva de sus. Înmormântarea va avea loc miercuri la cimitirul din Mănăştur, la ora 12.00. Cei apropiaţi, care vor să îşi ia rămas bun în linişte de la el, îl pot găsi pe David, împreună cu noi, la ora 15.00, la Capela cimitirului. Vă rog să veniţi cu un zâmbet ( David nu a suportat tristeţea), plini de iubire ( a avut un suflet mare şi plin de iubire), fiți cool (era în această etapă de viaţă) şi purtaţi ceva verde (era culoarea lui preferată). Familiile Nagy & Calfa, privilegiate că timp de 13 ani s-au putut bucura de un copil vesel, bun şi iubitor. Care va trăi întotdeauna prin cele bune şi pline de iubire pe care le facem fiecare dintre noi, având un loc special în inimile noastre”, a scris Diana Calfa pe Facebook.

________________________________________

Reamintim că în după-amiaza zilei de sâmbătă, 23 martie, în jurul orei 16.00, pe D.N. 19, pe strada Victoriei, din Negrești-Oaș a avut loc un accident soldat cu decesul unui copil în vârstă de 13 ani.

În urma cercetării la fața locului, polițiștii rutieri negreșteni au constatat faptul că un bărbat, de 54 ani, din localitatea Mironeasa, județul Iași, conducând ansamblul de vehicule compus din cap tractor marca și semiremorca, a accidentat un minor, de 13 ani, din localitatea Cluj-Napoca, care fiind lăsat nesupravegheat, circulând pe bicicletă în aceeași direcție de mers, s-a angajat la efectuarea unui viraj la stânga, fără să se asigure corespunzător.

În urma impactului minorul a decedat iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

4 comentarii

  1. doamne Răspunde

    Bravo…sa ai timp si chef de facebook in astfel de momente e ceva…

    • Gyuri Răspunde

      Măi ticălosule,dacă nu eşti în stare de o vorbă bună taci dracului!Părinţii simt nevoia să-şi aline durerea împărtăşind gânduri,rememorări…Ţi-ai găsit să fii moralist.

  2. Adinutza Răspunde

    Bunul Dumnezeu sa te odihnească în pace copil frumos.Iar părinților tăi multa putere…

  3. mae Răspunde

    frumos copilas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.