Ultima actualizare: azi, 16:47
Locale

Victor Ponta, la Satu Mare: „Să vină din PSD cei buni, pe cei răi să nu-i primească”

Victor Ponta, președintele partidului Pro România, a declarat astăzi, într-o conferință de presă susținută la Satu Mare, că se așteaptă ca mai mulți lideri PSD să-și exprime dorința de a adera la partidul Pro România, însă doar „cei buni” vor fi acceptați.

Președintele Pro România a afirmat că unii membri PSD „și-au vândut sufletul diavolului teleormănean.”

„Eu mă aștept să vină mai mulți din PSD, nu doar în Satu Mare, în toată România, alături de noi. Dar vreau să îi rog pe cei de la Satu Mare, să îi rog pe toți din țară, să fie mai deștepți decât mine, și să facă un filtru mai puternic decât mine. Eu uneori mai greșesc, mă las, așa, impresionat, mai mă roagă cineva: „Știi, eu am fost cu tine în 2012.” „Nu, lasă, nu, stai la PSD. Nu veni la Pro România.” „Da, dar eu sunt cu tine acuma…” Și mă mai las, așa, înduioșat, și greșesc.

Deci, îi rog pe ei să nu se lase înduioșați, și să îi primească din PSD doar pe cei care mai pot fi iertați de păcate. Cei care au făcut pact cu diavolul, că sunt destui, unii dintre ei mi-au fost foarte apropiați, care și-au vândut sufletul diavolului teleormănean, să nu-i primească.

[…] Și domnul Govor zice: „Știți, eu am făcut campanie pentru Ponta.” Mă înduioșez, așa. Și dacă vă sun și zic: „Uite, m-a sunat să…” Ziceți voi nu. Că nu poți să faci al doilea PSD. Adică noi am plecat din PSD că nu ne plăcea de oamenii ăștia. Ce facem, îi luăm după noi?! Nu, nu așa, deci să vină din PSD cei buni, cei răi să nu-i primească!”, a declarat peședintele Pro România.

Victor Ponta a precizat că nu se mai poate face politică ca în anii ’90, precum o face liderul PSD, Liviu Dragnea, comparându-l pe acesta cu Vadim Tudor.

„Nu mai poți să faci politică ca în anii ’90. Eu mă uit acuma la ce face domnul Dragnea, este exact Vadim Tudor în 2000. Exact aceleași metode, se luptă cu străinii, cu capitaliștii, cu Europa, cu toată lumea. Am progresat în 20 de ani, nu putem să avem un lider care are discursul lui Vadim, îsnă nu are cultura lui Vadim Tudor. Vadim Tudor avea cultură, spre deosebire de domnul Dragnea.”

În ceea ce privește alegerile din 26 mai, Victor Ponta a spus că se așteaptă la un rezultat foarte bun, având dorința de a schimba conducerea Camerei Deputaților și a Guvernului.

„Eu mă aștept ca pe 26 mai să avem un rezultat foarte bun. De ce?! Miza alegerilor din 26 mai este, de fapt, cât poate să ia Pro România și în ce măsură este Pro România o alternativă la PSD. […] Dacă PNL, USR au niște mize mai încolo, adică se luptă între ele, să vadă cine, cum. Dacă cineva chiar își dorește, și eu îmi doresc, și noi ne dorim să schimbăm și conducerea Camerei Deputaților, și conducerea Guvernului, imediat după 26 mai, lucrul acesta îl poate face doar Pro România.

Deputați, senatori de la PSD n-o să treacă la PNL sau la USR, putem să-i convingem noi să vină alături de noi. Și putem să facem schimbarea mai repede. Altfel, rămânând în fiecare zi cu acest Guvern o să fie probleme din ce în ce mai mari, bani împrumutați. Ați văzut, chiar a fost un record negativ absolut: Guvernul s-a împrumutat într-o singură zi cu 3 miliarde euro”, a afirmat președintele Pro România.

Victor Ponta se va întoarce la Satu Mare, alături de Corina Crețu, înainte de începerea campaniei în mod oficial, adică în aprilie, și în mai, în perioada campaniei.

La conferință, alături de Victor Ponta, au participat coordonatorii județeni Dorel Coica și Octavian Petric,  și Ciprian Ardelean.

12 comentarii

 1. marius Răspunde

  Ciprian Ardelen, este Pro, Perfect pe langa pro…. continua si stitu… masculin, vanator de functii si femei din interes ca si politic. Relizari 0 profeaional 0 oportunist Daaa… Profitor……ha ha ha, advocat fara habar. Dorel? Decazut politic primar pentru gagici, delegatii si femei, pervers si el pentru el. Petric ce e mai ok dintre toti dar ce se vor mai hartui ei intre ei…… Victoras altii nu ti-ai gasit? Cica buni…ha ha ha…

  • Rycy Răspunde

   Cand satmareni il vă pe Chel precis vor vota cu aștea. A distrus orașul în 4 ani un politruc compromis.

 2. Pontica Răspunde

  Dl ponta de ce nu spuneti mai indetaliu despre acest puscarias Govor vă tot agaseaza cu sms-uri si apeluri telefonice !!!!

 3. Jan Răspunde

  Tu vorbesti Victoras ?
  Tu care in calitate de director de campanie electorala a lui Mircea Geoana la prezidentiale, ai votat cu Basescu ?
  Ai spus-o tu nu eu.
  Tu vorbesti de corectitudine !?

 4. Ion Răspunde

  Cât tupeu jegos la olteanul ăsta? !?
  Cel mai mare trădător din tot neamul!
  Nu cred că sunt prea mulți proști care să l mai creadă și să i voteze turma de trădători… Ne am ars cu gunoiul în 2012 când trebuia să l destituim pe băse!

 5. Satmarean Răspunde

  Care sunt cei buni din PSD SATU MARE ???, Coica, Petric. Doamne fereste.

 6. Unu' Răspunde

  PUIE MONTA!!
  CUIE MOICA!

 7. Rodica Răspunde

  Si care sunt criteriile pentru a fi declarat bun sau rau ? Daca agramatul de Petric e bun , sunt clare treburile ! Imi si inchipui o…. conversatie intre Corina Cretu si Petric , indiferent de temă ! Doamne , pe mana cui a ajuns tara asta !

 8. Adrian Cizma Răspunde

  Petric si Coica ????!!!! ::::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 9. George Răspunde

  Petric, ti-a mai da Ardelen si aici Puie Metric ca si im trecut …..:)))))))))))

 10. drept Răspunde

  Bine,bine!Dar Petric cand precuvanta?Apropo,cand cumpara stimata doamna tichet de parcare pe strada Horia,firesc in timpul serviciului?

 11. cârcotaş Răspunde

  Ce blestem pentru poporul român să -şi pună speranţele în Ponta,să ne ,,izbăvească de cel rău”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.