Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

VIDEO. Percheziții în cazul milionarilor cu Ferrari. Poliția caută mitraliera AK 47 din filmare

Percheziții în cazul milionarilor cu Ferrari care au făcut drifturi în Oradea, după ce în filmare a apărut o mitraliera AK 47, anunţă Digi 24. Potrivit sursei citate, anchetatorii au descins în această seară la două adrese din Oradea şi la o a treia din afara oraşului, din vestul ţării, fără a preciza orașul.

Cei doi tineri și-au etalat maşinile cu mulţi cai putere pe centura municipiului Oradea. Au ajuns apoi în centrul orașului, într-o zonă pietonală, unde este interzis accesul auto.

După ce au postat imaginile pe internet, poliţiştii s-au autosesizat şi au întocmit un dosar penal pentru deținere ilegală de arme şi curse ilegale de maşini.

Potrivit Adevărul.ro, este vorba despre Victor Micula, fiul milionarului Viorel Micula, milionarul sătmărean Ovidiu Pop, patronul unei mari companii de jocuri IT din România, sau Victor Halacu, alias Gaju Kyd, vlogger şi proprietar al unui atelier de tunning.

Deocamdată este confirmată informația că au avut percheziții la cei din Oradea. Nu se știe dacă polițiștii l-au căutat și pe sătmăreanul Ovidiu Pop.

2 comentarii

  1. Bubu Răspunde

    Chestia aia, e un kkt de replica airsoft, iar papagalii aia sunt niste cretini!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.