Ultima actualizare: azi, 09:16

Locale

ZVONURI. Electroluxul vrea să păcălească protestatarii cu tichetele de masă!

Conducerea Electrolux încearcă să-i păcălească pe protestatari cu tichetele de masă pe care oamenii ar trebui să le încaseze ca urmare a muncii depuse în luna februarie. În cea de-a doua zi de grevă, liderul de sindicat Sorin Faur le-a explicat muncitorilor ce strategie ar putea adopta conducerea fabricii în încercarea de a ,,sparge” greva.

,,Vizavi de tichetele de masă. Știți că au spus că nu le mai pot da că n-au bază legală și au spus într-un comunicat că vor căuta o soluție ca să ni le dea de pe luna februarie. Am auzit niște zvonuri că pregătesc acte adiționale ca să le introducă în contractele individuale de muncă la fiecare. Dar este o problemă. Noi avem contractele de muncă suspendate și nu ne pot face contracte adiționale de muncă pentru că acelea trebuie semnate de ambele părți. Un contract adițional de muncă înseamnă că recunoști contractul individual de muncă, adică actualul salariu, ești mulțumit cu el și tot ce există acolo”, a declarat Sorin Faur.

Cu toate că deocamdată este vorba de un zvon, oamenii au fost puși în gardă. Liderul de sindicat Sorin Faur i-a îndemnat pe protestatari să rămână pe poziții și să nu se lase păcăliți.

,,Poate să fie o mare capcană, să vă cheme să semnați un contract adițional ca să vă dea tichetele de masă, iar apoi să ne scoată ochii la toți că ați semnat că sunteți mulțumiți cu ce aveți, salarii și absolut tot ce e în contractul individual de muncă”, a atenționat liderul de sindicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.