Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Anunț halucinant. Un bărbat caută câini și pisici pentru a-și hrăni pitonul

Anunțul unui bărbat care caută pisici și câini pe grupurile dedicate adopțiilor de animale cu scopul de a-și hrăni pitonul a stârnit revolta internauților. Iubitorii de animale s-au arătat indignați de anunțul bărbatului și de nonșalanța cu care acesta își prezintă intențiile.

Bărbatul, proprietarul unui piton, frecventează grupurile dedicate adopțiilor de animale cu intenția clară de a găsi hrană pentru reptila de companie.

,,Am nevoie de o pisică pe săptămână. Vă ofer 50 de RON de pisică. Dețin un șarpe piton și am nevoie de pisici pentru a-l hrăni. Știu că dumneavoastră aveți multe pisici și mă gândesc că în felul acesta veți rezolva și dumneavoastră problema suprapopulării minigrădiniței + veți strânge bani pentru celelalte pisicuțe supraviețuitoare, iar eu îmi voi rezolva problema hrănirii/antrenării pitonului”, se arată în anunțul ce a stârnit revoltă printre iubitorii de animale.

 

 

6 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    Sunt cativa caini pe strada Strandului care chiar merita un stomac de piton. Poate si cei din zona Pietei Romane, apoi sunt cate unul sau doi pe diverse strazi. Ar fi ce manca, asa cam unu sau doi ani. Si pisici sunt destule, sobolani si din cand in cand cate un dihor.

  2. TAVI SEPTIC Răspunde

    Nu vrea politicieni pentru pitonul lui ?Pentru ca sunt mai multi decat pisici sau caini !!

  3. Ciudatu' Răspunde

    Nu vad nimic rau in asta! Asta este lantul trofic! Aveti cumva impresia ca toti cainii si pisicile v-or fi adoptate?! Pe dracu! 95% ajung la ceruri, ca vrem ,ca nu vrem! E plin in lumea virtuala de viteji destepti, care se erijeaza in mari aparatori ai animalelor, numai de dragul de a se baga in seama dar nu fac nimic concret! Nu incepeti cu filozofari ieftine si atacuri la persoana! Si eu iubesc animalele, am 2 caini, dar repet, nu vad asa o mare tragedie in acest anunt! Parere personala!

  4. Carmen Răspunde

    Ce genti si pantofi faine ar iesi din pielea sarpelui!!!!!

  5. Nimeni Răspunde

    @Carmen. Asa cred si eu, ba mai mult, cu cat serpoiul va fi hranit mai bine, cu atata va avea mai multa piele si de mai buna calitate adica, genti si pantofi mai grozave si mai multe. Avantajul sarpelui reciclator e ca nu risipeste nimic, ia cu totul, rahatul inclus.

  6. Ralisa Răspunde

    AL dracu jegos ..hai ca pisica ..câinele ..alea is animale de companie ..cainele te apara de hoti ..e bun si pt copiii ..pisica si ea ..daca esti trist ..sau ai soareci ..etc .
    Da nu ditamai zdreanță de reptila care te-ar manca si pe tine .
    Rusine sa i fie …
    Oamenii cauta persoane sa stie ca au grija ca lumea de animalele lor …nu ca le arunca asa in doru leli ca el un ordinar de hermsfrodit .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.