Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Criminalul sătmărencei Dariana Palcău, fără remușcări: „Eu sunt victima”

Houssem-Eddine, șoferul în vârstă de 19 ani, ce a lovit-o mortal pe sătmăreanca Dariana Palcău, în vârstă de 30 de ani, pe trecerea de pietoni din Bruxelles susține că victima este el.

Jurnaliștii belgieni i-au făcut tânărului o vizită acasă, în cursul zilei de luni, și, potrivit acestora, șoferul nu ar avea nicio remușcare, ci din contră. Din contră, Houssem susține că el ar fi victima.

„Am fost treaz, nu am băut, nu am fumat, nu am avut nimic special. M-am urcat la volan și am comis o greșeală, asta e. […] Sunt o victimă.”, a spus tânărul.

Dariana Palcău a decedat, duminică dimineața, într-un cartier din Bruxelles, Belgia, după ce a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un șofer în vârstă de 19 ani.

În timp ce tânăra traversa trecerea de pietoni, două mașini s-au oprit, dându-i acesteia prioritate. O a treia mașină, condusă de șoferul în vârstă de 19 ani, venind din spate, a vrut să ocolească cele două mașini, trecând pe banda pentru biciclete, moment în care a lovit-o mortal pe sătmăreancă.

Tânăra a fost lovită atât de puternic încât a decedat pe loc, spun polițiștii. În momentul impactului, aceasta a fost aruncată la peste 10 metri distanță de locul accidentului.

În urma accidentului, șoferului i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 15 zile, iar acum riscă 5 ani de închisoare, potrivit presei belgiene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.