Ultima actualizare: azi, 13:37

Locale

FOTO&VIDEO. Accident surprins live, la Satu Mare. Șoferul vinovat a fugit

Un accident rutier a fost surprins aseară pe strada Avram Iancu, în fața pensiunii Casa Transilvania.

Șoferul unui autoturism marca Volkswagen nu a oprit pentru a permite trecerea unui camion care circula din sens opus. Astfel, bărbatul a continuat să meargă, acroșând autoturismul marca BMW staționat în fața sa, pe partea dreapta.

Surse au declarat pentru PortalSM că șoferul vinovat s-a oprit, s-a dat jos din mașină și s-a uitat, dar a continuat să meargă mai departe.

Șoferul vinovat este căutat acum de polițiști.

9 comentarii

  1. dan tordoi Răspunde

    Adica soferul basculantei este cautat, presupun. Sau depasirea axului drumului de catre basculanta, creeaza prioritatea si obliga soferul care circula pe banda lui, sa-i permita depasirea idiotului cu camionul? E vinovat ca a plecat, dar legal nu e vinovat de producerea accidentului. Poate a plecat dupa soferul basculantei…

  2. Robu' Răspunde

    KKt-ul ala cu camionul, ce FMM lui cauta jumatate pe banda cealalta???!!! Ce sa faca si ala cu WV, sa intre sub camionul trogloditului?! Ca nu trebuia sa plece, e alta poveste dar vina clar nu e numai a lui!!!

  3. altu fără bmw Răspunde

    Da’ beemweul putea fain frumos să parcheze cum trebuie, de aia îi amenajat în față și atunci era loc pentru toți.

  4. Y_grec Răspunde

    este din ce în ce mai complicat pe Avram Iancu , se parchează pe ambele părți iar camioanele și tirurile au liber pe această stradă , nu mai vorbesc de autobuze , în zonă e garajul exclusiv + transportul în comun + pompieri în acțiune de câteva ori pe zi . Abia dacă te mai strecori cu un autoturism printre mastodonți . Primăria ,urgent soluție nu beliți belingherul toată ziua !

  5. goga Răspunde

    Stati flexati, ala cu camionul nu are nici o vina. Se vede clar ca pe ambele parti sunt parcate vehicule (e drept ca ala cu BMV-ul e pe sens opus) iar pentru a -si putea continua drumul ambele auto aflate in miscare trebuie sa faca depasiri cu trecere peste axul drumului. E clar ca cel cu camionul se afla deja in depasire dupa cum observam la inceputul filmuletului asa ca…..

    • dorel cetatean Răspunde

      Clar e un singur fapt: cel cu camionul a patruns pe contrasens, cel cu masina mica e pe sensul lui. Deci vina exclusiva a camionagiului care e si nesimtit daca nu opreste dupa.

    • D.P. Răspunde

      @gogu: sper că nu ai permis de conducere decât categoria căruțe trase sau împinse de măgari!
      Doamne ce prost ești!

  6. Mae Răspunde

    Ăla cu camionul e Della tarr beton și are prioritate peste tot ,,,,,,se vede clar cu a trecut de acxul drumului …..e plin de șpagă peste tot cum sa se ia de tarr beton hei hei Treziți-vă !!!!

  7. Mae Răspunde

    Csonghor angajează șoferii nu ciobani de la oii pe 2 bani !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.