Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

FOTO. Anunțul primarului Kereskenyi. Ce lucrări se fac în acest an la Satu Mare

Primarul Kereskenyi Gabor a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că anul acesta are în vedere mai multe investiții pentru dezvoltarea municipiului Satu Mare.

Câteva din obiectivele menționate sunt: extinderea iluminatului public, reabilitarea parcurilor (ex: Grădina Romei, Parcul Ufo), modernizarea bazei sportive „Dinamo”, amenajarea a 9 parcări, finalizarea tuturor parcurilor din Cartierul Micro 17, reabilitarea pasarelelor pietonale care trec peste Bulevardul Trasnilvania, reabilitarea termică a 5 blocuri, reabilitarea Centrului Vechi, construirea pistelor de biciclete și repararea trotuarelor, lucrări de reabilitare a străzilor (bulevardul Aurel Vlaicu, bulevardul Cloșca, strada Ștefan cel Mare, bulevardul Transilvania, strada Alexiu Berinde, bulevardul Octavian Goga, strada Caișilor, strada Grădinarilor, strada Bârgăului, strada Alecu Russo).

Primarul Kereskenyi Gabor are, de asemenea, în vedere continuarea investițiilor în învătământ, dorind să pună la punct toate unitățile de învățământ din Satu Mare.

Kereskenyi a vorbit și despre Legea Bugetului, precizând că adevăratele efecte ale modificărilor legislative adoptării Legii Bugetului se vor vedea în lunile august-seprembrie.

„Nu vreau sa fim acuzați că ne victimizăm, dar sperăm ca vom avea un buget care să ne permită finalizarea unor obiective. Toate taxele colectate vor fi folosite pentru dezvoltarea municipiului Satu Mare”, a spus Kereskenyi Gabor.

5 comentarii

  1. Komaromi Răspunde

    ” … și repararea trotuarelor, lucrări de reabilitare a străzilor (FOTO). ”
    Totusi, care strazi ???

  2. Xmm Răspunde

    Buna ziua, dar trotuarul de pe C.A.Rosetti (pe o parte si pe cealalta)cand se reabiliteaza, eu merg in fiecare zi dar este un dezastru, ar fi bine sa veniti si dv Dl.Primar sa vedeti cum va uzati pantofii.A fost mai usor sa se traseze o linie , care nu se mai vede,pt biciclisti, in loc sa se amenajeze din spatiul verde , de linga trotuar, care nu este utilizat deloc.

  3. cineva Răspunde

    Pe str. Balta Blonda catre Satmarel nici macar nu exista trotuar . Cei care doresc sa ajunga la magazin,statie de autobus sau oriunde pe jos , sunt nevoiti sa faca asta pe carosabil printre masini . Poate pt. Primarie asta inseamna normalitate .

  4. Vileda Răspunde

    A existat se pare o întrunire cu locatarii de la ceasul electric pentru reabilitarea clădirii respective.
    Au trecut câteva săptămâni fără a se știi nimic despre proiectul in sine.
    Ar fi totuși un pas in direcția corecta pentru a da centrului vechi respectul cuvenit.
    Apropos de zona cu pricina: intensificati dom-le patrulele poliției acolo ca uite deși sa zicem sa închis focarul de pe Horea nr.6 au reapărut aceleași infecte personaje împreuna cu peștii, rechinii și desigur drogații mișuna mai ceva ca la clinica de reabilitare care orișicum nu exista.
    Sziasztok.

  5. Dady Răspunde

    Parcarile din M17 trebuiau terminate acum 2 ani….macar in ultimul ceas…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.