Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

UPDATE. Mesajul “înşelător” al unei mămici. Îşi “licitează” ochelarii pe motiv că are nevoie de bani pentru a-și hrăni copiii

Un părinte din Satu Mare pare că a ajuns într-o situație foarte dificilă și a recurs la un gest disperat, doar pentru a-și putea hrăni copiii.

Este vorba despre o sătmăreancă, mamă a trei copii, doi gemeni și o fetiță, ce a scris pe un grup online că îşi scoate la licitație o pereche de ochelari de soare, pentru a putea asigura hrana celor mici.

,,Aș vrea să scot la licitație niște ochelari de soare pentru tratamentul copilului meu și pentru laptele praf a gemenilor, deoarece o cutie mi-e deajuns o zi jumate, două…fetița mea are fibroză chistica…majoritatea siropurilor le achiziționăm din străinătate. Mulțumesc frumos”, se arată în postarea sătmărencei.

După ce au văzut postarea, mai multe femei au sărit în ajutorul sătmărencei.

În schimb, după ce a văzut apelul faptul că postarea ei a fost distribuită de PortalSM, femeia și-a schimbat povestea. Ea spune că nu este săracă, îi este greu, dar nu a cerşit niciodată.

Imediat a fost taxată de celelalte femei de pe grup, care au simţit şi ele faptul că a creat o poveste lacrimogenă pentru a primi ajutor.

Aşadar, fiţi foarte atenţi când vă cere cineva ajutorul şi să verificaţi povestea din spatele fiecărei postări! 

Prima variantă a postării

Postarea modificată

 

Comentariul mămicii

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.