Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Gest emoționant al sătmăreanului Rafaelo Varga, abandonat la naștere

Varga Rafaelo, sătmăreanul ce a fost abandonat la naștere, și-a depășit condiția cu demnitate. După ce a muncit ani de zile, tânărul și-a împlinit visul, iar astăzi lucrează ca reporter la o televiziune națională, însă nu a uitat niciodată de unde a pornit. Sătmăreanul a făcut o vizită la o casă de copii, iar micuților le-a dus pachete cu dulciuri și jucării. 

Rafaelo nu și-a cunoscut părinții niciodată, și cu toate că nu i-a fost ușor, acest lucru nu l-a împiedicat să meargă mai departe.

”Am fost născut din joaca unei fete de 14 ani și a unui băiat de 18. Nu m-au vrut, dar mă bucur că au avut demnitatea de a mă aduce pe lume. Întotdeauna am să mă întreb cum e să ai un tată, cum e să ai un sprijin în viața ta, cum e să primești sfaturi de la părinți. Ei n-au vrut să fie lângă mine, să fiu în viața lor. M-au aruncat la un coș de gunoi”, a spus băiatul când a participat la X-Factor, cu mai mulți ani în urmă.

Rafaelo Varga și-a împlinit visul. Locuiește la București, și este reporter la RomâniaTV.

Sătmăreanul a fost astăzi o vizită la o casă de copii, de unde s-a întors cu următorul mesaj:

„Condițiile sunt mult mai bune acum, dar nevoia de afecțiune a rămas la fel de mare. În țara noastră sunt peste 20.000 de copii abandonați în orfelinate și alți 40.000 cu o altă măsură de instituționalizare.”

3 comentarii

  1. Adinutza Răspunde

    Bravo tie.Un om adevarat nu uita niciodata de unde a plecat și încearcă să își depășească condiția.

  2. Vasile Răspunde

    Felicitări și RESPECT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.